Craving for CHOCOLATE!

11:15:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

COKLAT...COKLAT...benda ni je la yang sally makan dari semalam...asyik makan coklat tak berhenti...selalunya bila mana menghampiri PMS mesti benda ni terjadi....aishhh...kacau diet orang je la coklat ni...fuhhh~
sally suka makan wafer ni...malas nak makan chocolate bar...sebab kalau mkn chocolate bar nnt mesti cepat muak..tak nak ahh...dah la craving macam orang gila ni...pastu makan sikit je sebab muak...fuhh...rugi kot! tapi lepas PMS ni...coklat pun sally takkan pandang kot...sebab sally tak suka makan coklat...hehehe...boleh gitu..?
dari tiga perisa, chocolate, strawberry and caramel...sally suka caramel....suka sangat...yang tersangat suka...tak minat yang chocolate, strawberry...tak tau sebab ape...huhuhu....so, kesimpulannya nak bg tau sally tgh makan coklat jugak sekarang ni...
>_< 

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

SINGLE? Don't Worry!

12:11:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

p/s : Sally sekarang 23...means that boyfriend sally still ada lg 15 tahun sebelum ada dalam perut bakal mak mertua sally..? ke camne..? hehehe...
^_^

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

CNBLUE | Happy Birthday Lee Jung Shin!

12:30:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments

eh, dah takde Yong Hwa laa..
 haip haip! sape kata takde Yong Hwa dah..? Yong Hwa tetap dihati aihhh..hihi....cuma hari ni nak wish kepada...Bass guitarist merangkap back up vocal & rapper kumpulan CNBLUE :
Lee Jung Shin!
Happy 23rd Birthday...
oppa...saranghae!!
oppa la sangat...awak tu umur 23 cik sally..Jung Shin pun 23 tahun ni..hehehe....
haip haip! dengki la korang ni..hehehe....
생일 축하합니다! 항상 건강하시고 행복하세요!
(Happy birthday! Always stay healthy and happy!)
이 특별한 날에 너의 소원이 모두 이루어지길!
(And may all your wishes come true on this very special day!)

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!