Mimpi :)

5:30:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

status update dekat Facebook 24 hari sebelum ketibaan CNBLUE ke Malaysia untuk Konsert Sulung mereka 24th August yang lepas...hehehe...like seriously mmg time tu mimpi Jung Yong Hwa kot...tp bukan la mimpi kahwin ke ape..just macam ada one kind of vision la time tu....hehehe...masa tu langsung tak terfikir yang akan pergi konsert CNBLUE kat Malaysia..gila la boleh dapat vision awal kan..?
Kelmarin ada mimpi lagi...mmmm...means that kena pergi konsert Blue Moon kat Jakarta ke camne..? hehehe...sorry! entry merapu je..
^_^

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

CNBLUE | Jonghyun is now owner of a puppy ♥

2:00:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

jjong puppy
화이트 포메라니안을 입양해가신 종현씨~
실물이 넘넘 잘생긴거있죠??♥
에스엠 건물 옆에 있었을때는 자주뵜는데~ㅠ
앞으로도 자주자주 놀러오시고
울 이쁜이 많이 이뻐해주세요~
Jonghyun-sshi adopted (bought) a white Pomeranian~
Isn’t the puffball look really,really good??♥
When the shop was near SM we often met each other~ㅠ
In the future I hope we can hang out often too
Please love our cutie (puppy)~
p/s : COMEL gila kan puppy dia! ni antara member yang sally minat lepas Yong Hwa ^_^

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Feeling Korea ~

9:40:00 AM Sally Samsaiman 6 Comments

Kesinambungan dari cerita I'm caffeine addicted.
Actually sebelum melepak kat Starbucks, sally g melayan feeling makanan Korea..hehehe...macam biasa la...bila kawan baik sally balik dr Ipoh, tempat pertama dia nak pergi mesti la Restoran Korea, Gomonae. saje nak feeling macam Korea celop kan..hehehe...sally ada review restoran ni dulu, baca kat sini ye..malas nak godek..hehehe .. so, malas nak taip panjang-panjang...tengok gambar jela ye..
 Disebabkan tengahari tadi sally tak makan, so, sally ambik la set nasi...ni set Beef Bulgogi...one of my favorite kalau makan kat restoran ni....hehehe...daging dia mmg sedap...juicy sangat sebab dia dah marinate before masak lagi...
ni chap chai....cara nak eja sally tak berapa pasti betul ke tak...sebab tak perasan kat menu masa order tu...makanan ni Ain yang order...dalam bahasa senang, ni actually Fried Glass Noodles je pun..nama Korea dia je yang over sikit...wee~
p/s : kak +Lieya Von Jay nak join tak lain kali..? hehehe ^_^

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

I'm caffeine addicted!

9:00:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments


Caramel Mocchiato favorite sally...malam semalam melepak kat Starbucks sebab dah mengidam nak minum coffee...huhuhu...siap ambik triple shot for macchiato...bangun pagi terus migraine! hahaha.... mau tak migraine...dah la ambik triple shot, ambik Venti size cups pulak...malam tadi awok susah nak tido..heee~ alkisahnya bila sally bercerita pasal IMPIAN sally...yes, I am caffeine addicted..mmg dari dulu lagi...jangan bg sally minum kopi..tak kira la kopi Starbucks, Gloria Jeans, Coffee Bean mahupun kopi cap kapal api atau pun kopi 3 IN 1, semua sally telan as long as dia kopi...masa kat kolej, siap dorang sorok stok Nescafe sally sebab each day sally akan minum Nescafe around 4-5 sachet...sampai migraine setiap hari...


eh, CNBLUE oppa! hehehe...cantik tak Coffee Arts kat bawah ni..? perasan tak coffee kat bawah ni sama dengan gambar kat atas..? cantik kan! jealous kot ada orang yang boleh buat macam ni...serius sally rasa nak belajar buat Coffee camni...tak pun ambik short course jadi Barista! heaven kot...bukan sebab nak melukis CNBLUE ni...sebab I'm proud to say, I am Caffeine addicted!


4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!