Segmen Tambahkan Follower & Isi Tabung

8:24:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Simple je kan. Tunggu apa lagi jom la join. Segmen ni sampai 10 Oktober 2013.

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Segmen Simple & Mudah

7:53:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Tamat: 21 September 2013

PEMILIHAN PEMENANG:
menggunakan random.org @ cabutan tangan

HADIAH (2 pemenang akan dipilih):
CD Pocket + Apron + Wallet
Cellphone Jewellery Sticker + Ankle Bracelet
Nak lihat gambar hadiah? KLIK SINI


10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Love me Love me not.

3:39:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

Hari ni takde cerita pasal Yong Hwa..hari ni nak meluah perasaan...boleh tak..? Actually bukan la meluah sangat pun..cume..meluah perasaan jugak la...dah dah pening!...hehehe....okay la...cerita nye gini...ada sorang hamba Allah ni...dia "tersalah mesej"...katanya...tapi macam biasa la...dah tu tanya sape nama, duduk mana..bla bla bla...actually kan, sally tak berapa interested sangat nak ada hubungan dengan sesape...even dah "membujang" 4 tahun dah..hihi...bukan nak menolak or nak memilih...cuma rasa macam...mmmm....mmg takde rasa la senang cakap!

Sally tak ingat nama dia...(nampak tak punya tak minat?) tapi kadang-kadang tu sally layankan juga mesej...sebab kesian dia selalu rajin mesej...tanya dah makan ke...dah tidur ke(even time tu pukul 3 pagi!!) tapi dia jenis lelaki yang berperikemanusiaan jugak laa...dia selalu tanya, sally single ke tak...kadang-kadang tu bosan jugak...sally cakap jela tak...dah ada yg punya..(bajet macam Jung Yong Hwa nak kat sally kan)...tapi dia tak percaya...kadang-kadang rasa macam ada kawan-kawan sally yang nak "bergurau"...haihhh~

sebab kadang-kadang tu kan...macam dia tau je...kalau tipu pun dia tau...mesti ada orang bagi tau dia kan..? cuma yang sally rimas bila dia treat kita ni macam dia punya tau...kalau dah layan mesej dia...nak makan kena bg tau, nak keluar kena bg tau, nak tu kena bg tau...tau tak perkataan "rimas"..? so, what like seriously should I do..? sebab dah tak tau nak buat ape...tak balas mesej rasa mcm kejam, balas mesej jadi lain pulak..yela...even dia takde annoying sangat...cume perangai nak menguasai orang tu yg sally tak suka...sebab selalu sally yang nak kuasai orang..hahahaha....tu belum masuk beratus kali mintak jadi steady couple...pergghhh...dilemma kot!


4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

#Quotes

10:30:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments

kadang-kadang kita kena menangis, kena luahkan ape yang terbuku kat hati...jangan asyik simpan je...so, that hati kita takkan rasa sakit...benda yang pahit tu mmg akan diingati tapi life still need to goes on....as long as kita tau batas nak menagih simpati..kalau susah sangat...menangis je depan Allah, DIA pendengar yg paling baik dan will never judged us.

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!