MNM - Makan & Makan

4:40:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

eh! Hari Jumaat...dah Syawal yg ke 30...Syawal terakhir untuk tahun 2013...semoga dapat berjumpa dengan Ramadhan & Syawal tahun hadapan..InsyaAllah...
dengan sesuka hatinya sally main tukar nama company jadi tajuk entry..hehehe...sebab MNM ni memang suka makan...even MNM stands for nama Dato', tapi Dato' tak suka makan sangat..hehehe...anak buah dia je yang suka bebenor makan tak berhenti....hari ni ada jamuan hari raya...ye biasa laa kat KL mmg puasa sebulan raya pun sebulan..hahaha....jangan esok ada yang buat open house lagi sudah..hahahaha
 gambar semua sally curi dari Facebook staff kat level bawah...sebab bila time makan...sally lupa nak bawak kamera...eh..? nampak gila gelojoh...yang ada pun gambar perempuan je pun..yang lelaki semua malu-malu...a.k.a melantak tak ingat diri..hihi
 Kami berempat yang ada kat tingkat atas..hehehe..yang baju biru tu next week last day...dapat keja gomen...kak siah!!! nanti sally rindu kat kek coklat akak..eh? hihihi...part kaki sally kena kaburkan..hihihi...aurat terdedah la pulak! satay punya pasal la ni..eh? satay jugak yg salah..hahaha...
nampak tak Dato' dok sebelah sally..? haihh! dato' kan..kalau masa makan..mesti duduk sebelah sally...pastu nanti sally tak boleh tambah..tengok pinggan orang lain...semua penuh...sally pegang pinggan kosong je kot! gila sadis...menci menci...hahaha..tapi okay jugak dato' duduk sebelah...kurang sally makan..diet pun tak terganggu!
ye ye je la si sally tu...dalam gambar sikit laa...luar gambar..?
haip! serius laa...sally makan satay 4 cucuk je pastu makan kuih 2-3 biji..memang kenyang la time ni...gila tak kenyang..? pukul 11 dah makan tengah hari..? hahaha....

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

2013 CNBlue Blue Moon World Tour in Jakarta

3:13:00 PM Sally Samsaiman 3 Comments

CNBLUE_FB
Wahhh! konsert CNBLUE kat Jakarta pulak...incoming ni....yang tak best sebab tiket dia murah berbanding masa dekat KL...mungkin tak la semurah RM50 kebawah...tapi bahagian Moon Zone dia better dari Malaysia punya konsert ari tu kot!
Meanwhile, lets check ticket prices and seating pan of this concert below.
SeatingPlanBluemoonJKT
Event Details:
Event : 2013 CNBlLUE Blue Moon World Tour in Jakarta
Date : October 19th, 2013
Venue : Tennis Indoor Stadium – Senayan
Time     : 7PM
Ticket Prices:
VIP : IDR 1.800.000 (RM 536.40)
Moon Zone : IDR 1.800.000 (RM 536.40)
Festival : IDR 1.000.000 (RM 298)
Tribune : IDR 600.000 (RM178.80)
overall, cuma tiket Tribune tu je yang sama macam basic tiket kat Malaysia...yang Moon Zone dia murah RM100 berbanding kat Malaysia kot..hehehe...nak g Jakarta la macam ni..boleh..?? hahaha...okay, sally gurau je pun sebenarnya...saje nak kongsi berita dengan BOICE Indonesia >_<
Stay tune for next update for the event!
Source : kavenyou

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Kisah Hati #Quotes

10:34:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments

I really hope I do really exist in your mind, because you positively in my mind.

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

7 Steps to Happiness!

8:30:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments

Be positive, think about what you can do...
It's your life, you will decide on how to make it more colorful...
Just be yourself, it's the best cure to life..
Happy Friday people!
>_<

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Lidah.

12:36:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments

Pernah dengar pepatah melayu, "Kerana mulut badan binasa"...
ada banyak sebab kenapa lidah punca... "Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata buruk padahnya"
sebab tu bila becakap, guna akal jangan guna emosi..sebab sekali kita terlepas kata, mmg tak dapat nak tarik balik...mungkin boleh mintak maaf, tapi selalunya kata-kata tu akan kekal dalam hati atau fikiran kita selagi nyawa dikandung badan..ewaahhh~
Good Night! ^_^

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!