Kenapa CNBLUE..?

7:24:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments

Aduh laa...kenapa CNBLUE pun nak pertikai..? yela...sally tau la lately ni sally banyak bangkitkan pasal CNBLUE, nampak macam obses pun ye jugak kan..? chop! tak nak la cakap..ni blog aku, suka hati aku...tapi kan...kenapa ek nak kena pertikaikan kenapa minat CNBLUE? kena marah sebab minat CNBLUE je...group lain tak minat..haihhh laaaaaa ~ ape benda tu pun jadi masalah ke..?
meh nak list meh kenapa sally minat CNBLUE!

 
  1. Sally minat Jung Yong Hwa sebelum kenal CNBLUE
  2. Secara automatic, sally minat CNBLUE sebab Yong Hwa tu kan vocalist kumpulan tu
  3. Diorang bukan macam boy band yang lain, they did'nt DANCE!
  4. Even dorang tak menari, dorang tetap nampak charming...
  5. Dorang kekal kan imej bersih, without heavy tattoo..*even lagu dia tajuk tattoo tu best gila!
  6. Mostly lagu dorang di compose sendiri, and dorang super talented.
  7. The 'catchy' song yang bila orang dengar, orang akan tau tu CNBLUE.
  8. Burning = Lee Jong Hyun, Lovely = Kang Min Hyuk, Untouchable = Lee Jung Shin,Emotion = Jung Yong Hwa.
  9. As much as I love Adam Levine & Maroon 5, I love Yong Hwa & CNBLUE too...sebab CNBLUE ni as likely much a look like Maroon 5 cuma dalam version Asian looks.

hambik!! pening sally sebab minat dengan CNBLUE pun boleh jadi point...alahai..bukannya sally tak dengar boy band / girl band yang lain...tapi salah ke kalau minat kat CNBLUE je..? awak! hah! awak laaa yang dok bebel pasal sally minat tu...kali ni terpaksa jugak cakap...
"ni blog I laa..kenapa uollss pulak yg sibuk?"

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Congrats Atid & Alan

4:19:00 PM Sally Samsaiman 3 Comments

fuhhh...lupa nak update pasal wedding best friend sally...atid @ fatihah....actually sally lebih dulu kenal dengan alan...sejak dari sekolah rendah lagi...sampai la sekarang...pulak alan rapat dengan abang sally yang no 2...pernah sekali ibu sakit, alan yg hantar ibu ke hospital...secara kebetulan sally kenal dengan atid masa alan bawak atid g karnival kat sekolah menengah kitorang dulu....masa ada vacancy utk QS kat company tempat sally keja, sally offer dekat atid..start dr tu la kitorang rapat...
masa wedding dia kat Kelantan (24/8/13), sally tak dapat pergi...sebab sally g Konsert CNBLUE..hahaha...mengamuk atid time tu sebab sally tak hadir masa hari bahagia dia...sorry atid! I love Jung Yong Hwa more..hehehe....tapi takpe..kenduri rumah alan akan datang ni...28th September 2013...insyaAllah sally akan jadi orang pertama yg hadir..hahaha.....
korang! Selamat pengantin baru...semoga korang sentiasa bahagia, murah rezeki, dipanjangkan jodoh hingga ke Jannah hendaknya....doa-doakan la aku kawen tahun depan pulak..hahaha...mana tau kot Jung Yong Hwa mimpi masuk meminang gadis Malaysia, Siti Salyana Samsaiman >_<
notakaki : curi gambar dari pesbuk alan...

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

# Single Quotes

4:01:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments

hah! sape yang bising sangat tu kan..meh tengok ni..hahaha...single ke tak ke..jodoh pertemuan tu Allah dan tentukan...hahaha..nak kasi ibu baca laa..boleh tak...?? hahaha....

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

era.fm kena maki dengan bos sally!

2:02:00 PM Sally Samsaiman 1 Comments

hah! ape pulak la cerita kali ni...kenapa era.fm kena maki..? dah ape pulak la dorang buat..? hehehe...actually takde la kena maki depan-depan...cuma bos sally, dia membebel...radio kat office sally tak dapat channel lain melainkan channel era.fm, channel radio tamil...so, pilihan yg ada...setiap hari akan dengar era.fm..even sally lebih prefer mix.fm...
alkisahnya, setiap hari sally akan bukak lagu dekat desktop sally...cuma lately ni sally banyak dengar lagu Korea..Big Bang, CNBLUE, Shinee and etc...saje je pun...bukan sally bukak kuat pun...mmg slow,yg pasti sally rasa tak ganggu orang lain....so, lately mmg sally main lagu Korea je...sebab selalunya playlist sally lagu omputih je..dia mmg dah tau....
suddenly tadi,dia keluar dari bilik air..terus dia bebel..
"Kenapa era.fm ni asyik main lagu Korea..? dah takde lagu lain ke ape..???"
hahaha...sally gelak jelaa..pastu buat-buat macam tak dengar yang dia bebel...tak pasal-pasal era.fm kena marah dgn bos sally...hahaha...ampun bos!
miss all this boys!

1 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!