VIDEO | Korean Food

4:35:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

Assalamualaikum...
hah! hari ni belum cerita pasal boyfie berempat sally kan..? uri CNBLUE oppa! hahaha...haip! haip! jangan nak buat muka bosan tu..sally nampak..hehehe...utk Carl Lesmana & cik Nadya, sila jeles...sambung cerita semalam...CNBLUE Is a New Endorser of K-Food, dorang kan sekarang duta untuk Korean Food..kalau yang suka tengok video kat Youtube..secara otomatiknya korang mesti dah tengok video ni..sebab dia akan jadi pop-up iklan...kalau belum,meh layan video ni okay..?
omo! omo! they are too cute in this video...rasa nak tampar muka sorang-sorang..hahaha...

p/s : Carl Lesmana, Red Ginseng Yong Hwa, kekal kak sally punya ye... >_<

5 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Khamis yang kosong .

9:59:00 AM Sally Samsaiman 5 Comments

Assalamualaikum...
tajuk entry...kosong..kosong..kosong...macam lagu Najwa Latif tu...sebab sally sorang je ada kat office ni..bos banyak pun...sorang demam...dua orang kat site...Dato' tgh jadi wakil rakyat tgk projek MRT kat Cheras......
Total 6 orang staff dekat division atas ni...2 orang bercuti...yang lagi 2 orang ke Damansara untuk hantar tender...office manager ada dalambilik dia...so, sally bersendirian di dalam office ni...aishh...dah macam ape dah...cakap sorang-sorang..pandang kiri kanan takde orang....sedihhh hati kita!!
ok laa....nak sambung buat kerja...nak kurangkan hati yang lara...buat kerja sambil layan lagu...CNBLUE!

5 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!