Mencari Pelamin Tunang & Photographer.

4:26:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Assalamualaikum...
baru je selesai dengan majlis abang sally...sekarang sally kena jadi E-Day planner untuk kakak sally pulak...alahai...nasib la ada kakak saorang je..kalau idok..? mau meroyan sally..hahahaha...skrg belum start sem baru lagi...so, masih belum ada masalah nak cari-cari ni...tapi yang menjadi masalah ialah kita mencari utk orang...so,jadi mcm susah sikit...pada mata kita nampak cantik..pada mata tuan punya badan..?
kalau korang ada contact or korang nak suggest orang yang buat pelamin atau photographer..atau kedua-duanya sekali...sally harap boleh la komen...pastu kasi link sekali tau...sayang korang!!

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Open House Malam .

11:30:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments

Assalamualaikum....
Malam kejadian ialah hari selasa...tapi sebab dorang ni lambat up kan gambar kat fesbuk...lambat la sally update..nak buat camne...awak kan takde semakfong..hehehe...mengharap la kat budak-budak yang ada semakfong tu ambik gambar..heee~
Syawal..nama tuan rumah...sempena menyambut Syawal,Syawal pun buat la open house..hahaha...sally pulak yang pening camni...okay laa...Syawal ni one of sally punya class mate masa form 4 and form 5...even kitorang dah satu sekolah dr masa sekolah rendah lagi...setiap tahun dia mesti akan buat makan-makan...hehehe..biasa laa...bila dah jarang-jarang jumpa ni...this will be the best opportunity utk kami...even dia buat waktu malam..gagah jugak pergi sbb rindu dengan ex-class mate and ex-crush..oppsss..hahaha..
dalam gambar agak ramai...sebab ada campur kelas sebelah sekali...masa sekolah dulu...ada 2 kelas je kat blok A..blok femes konon kelas pandai..hahaha...so,weollsss agak rapat to one another....lagi-lagi budak laki...sebab dorang kan selalu main bola sekali....tp sayang ada yang tak dapat hadir...
Korang! hopefully persahabatan kita semua akan kekal sehingga ke Syurga :)

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!