Nasi Kerabu...

4:05:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

Assalamualaikum...
Alkisahnya tadi sally call ibu...katanya dia demam dan malas nak masak...dia pun mintak sally masak balik karang...sebab kan ada M besar atas kepala...stands for M.A.L.A.S...sally ingat nak beli KFC je pastu balik makan dengan nasi...nampak tak punya malas..?
Tapi last-last ibu mesej
"Dik, nak makan nasi kerabu tak..? Balik karang beli telur masin, daun kesum, kelapa parut..bla bla bla..."
Kesimpulannya, sape yang nak kena masak ni..? Aduh!
Nanti tolong klik SINI ye...thanks...
Love & Hugs!

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

FIRST GIVEAWAY BY A&D kRAF

2:50:00 PM Sally Samsaiman 1 Comments





Hai semua.Apa khabar?Harap-harap sihat la yer..Malam ini dengan rasminya, owner A&D Kraf ingin membuat GA.Ini merupakan GA pertama kami buat julung-julung kalinya.GA ni sangat la simple mimple.Syarat pun mestilah simple kan.Semua hadiah GA ni disponsor oleh A&D Kraf sendiri yer..Jemput-jemputlah join.Harap-harap ramai yang sudi support First Giveaway By A&D KRAF ni yer..

KLIK BANNER UNTUK JOIN


SYARAT-SYARAT
1. Wajib ada facebook dan blog.
2. Buat entri bertajuk "FIRST GIVEAWAY BY A&D kRAF".
3. Copy coding dibawah dan paste diruang HTML entri.

Creadit to : Mialiana

3. Follow blog dan like fanpage.
(FANPAGE ) A&D kRAF


4. Klik iklan sponsor - *TUNGGU SAMPAI HABIS LOADING. TOLONG JUJUR*
5. Publish! Dan tinggalkan link entri diruang komen.Tempat lain tidak akan diterima..
6. Tarikh tamat 2 OGOS 2013. Umum pemenang 3 OGOS 2013.


1 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Next : Hazwan Hairy & Farisha dan Wid

10:08:00 AM Sally Samsaiman 5 Comments

Assalamualaikum..
hah! tak pasal-pasal..pagi-pagi jumaat lagi dah naik nama depa kat atas ni...hehehe...actually nak bagitau kad raya daripada dorang dah selamat sampai kat sally...ni merupakan kad raya kedua dan ketiga yg sally dapat untuk tahun ni...yang pertama daripada Ejulz..
 
kad kedua daripada blogger Hazwan Hairy...sebab jadi antara pengomen tegar dia di blog...serius..masa first time follow dia..rasa macam mamat ni poyo gila...tapi betul la...first impression tak semestinya betul...and please..please...don't judge a book by it's cover...sekarang sally dah kamcing kot dengan dia! hehehe..ye ke HH??
kad ketiga datangnya daripada Farisha & Wid..kad ni sally dapat masa join Santai GiveAway Kad Raya 2013 by F & W...Pada mulanya sally tak menang pun...tapi disebabkan sally terperasan ada 1 nombor yg ter double entry...so, sally la yang dapat kad raya ni..hehehe...happy! *_*

ohh pehliss...sally memang excited sikit bila dapat kad raya...apatah lagi duit raya...eh?

5 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!