Pernah tgk CJ7....?

9:27:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments

Assalamualaikum....
ingat tak cerita CJ7..? yang Stephan Chow berlakon tu...yang dia miskin sangat...ingat tak budak kecik yang berlakon tu..? yang first jumpa CJ7..? nama budak ni Jiao Xu...tapi yang sally nak cakap sekarang...


korang tau tak budak ni sebenarnya perempuan..? hahaha...mungkin ada yang tau and mungkin jugak ada yang tak tau sebenarnya budak comel ni ialah budak perempuan dan sekarang dah membesar menjadi seorang remaja yang cantik...tak caya...?


cantik kan...? serius sampai sekarang sally masih belum percaya yang dia ni perempuan...nampak dia berlakon real je macam budak lelaki..hehehe... :)

11 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Huwarghhh...mengantok!

10:37:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments

Assalamualaikum...
huwarghhhhh 
*mengeliat kejap..
mengantuk gila...dah la semalam tidur lewat sebab tolong kakak sally buat kuih rayo....pagi pukul 4.30am mama dah kejut sahur...adoi!
sekarang ni tgh dalam proses nak buat kuih bangkit pulak...semalam dah settle almond london...kejap lagi dia nak merayap pergi Jalan TAR pulak...alahai kakak...kau makan ape la sampai byk sangat tenaga...dah la semalam kata nak makan Burger Bakar Abg Burn...alih-alih dia tido awal pulak...sakit hati kita...

tu jela..nak g sambung gentel kuih raya...selamat berpuasa....jangan boros sangat ye...

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!