SEGMEN: JOM KLIK IKLAN BERSAMA FARAH SYAMIMI

3:03:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments

Assalamualaikum...

LINK untuk di KLIK :
 

20 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Simple Segmen Saya Nak Kad Raya

2:42:00 PM Sally Samsaiman 3 Comments

Assalamualaikum..
 
segmen berlangsung 24hb July 2013 dan berakhir pada ahad malam, 28hb July 20139 jam 10 malam.
Hadiah: 
 15 kad raya akan diberikan pada mereka yang bertuah mengikut random. 
 5 daripadanya akan mendapat satu penanda buku daripada EkaTikah Craft dan akan tersenarai dalam bloglist Blog Bila Jari Mula Menaip.
 

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Duit Raya pertama tahun 2013

2:39:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...rezeki pertama duit raya tahun ni...baru je gaji masuk sekali dgn bonus..dapat pulak duit raya...sungguh la kuasa Allah dalam memberi rezeki tu kita tak dapat nak jangka...tadaaaa..ni duit raya sally...supplier kitorang yang bagi....even dia cina...setiap tahun dia akan bagi duit raya kat kami semua...excluding boss ya..depa dah kaya..hahahah...

tak kisah la banyak ke sikit...janji rezeki kan...semoga bertambah rezeki dia..hehehe...

kadang tu ada jugak supplier yang cengkelat (nak lari) daripada kasi duit raya...so, ni la pengganti dia....
selalunya by end of the month Ramadhan...confirm berlambak hamper ni nanti...jadi stok makanan kami la sampai Ramadhan tahun depan...gila banyak kan..? dah la duduk office ni berapa kerat je...mana larat nak makan semua oiii....

so, kita kena bersyukur dan cakap ape...?

ALHAMDULILLAH :)

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Pertandingan mewarna rumah...

11:22:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments

Assalamualaikum...
hahaha...tajuk entry..tak boleh blah! hehe...actually takde kaitan dengan mana-mana pertandingan pun...cuma sally yang nak cat rumah...macam yang sally cerita dalam entry yang ni...terima kasih kepada yang memberi suggestion..macam-macam kaler...dari hijau...pink..orange..terima kasih sally ucapkan...
bila dah bercerita tentang cat ni...mesti kita akan teringat iklan cat Nippon Paint yg comel tu...berlari kesana-kesini...pastu cat rumah..ingat tak...? tak...? nah..tengok laa...


omaiii...kan best kalau dorang ni datang umah sally...pastu cat sekali..jimat dan tak banyak keja...hahaha...boleh gitu..? Cat sinonim dengan Nippon Paint...so, sally pun ape lagi...usha la Nippon Paint punya official website...nanti korang Google jela okay..?
sambil godek-godek...jumpe satu link yang tunjuk contoh rumah yang dah siap kaler..omaiii...cantik gila kot...dah rambang mata dah nak pilih kaler ape...warna coklat campur orange...warna grey putih...dark purple dengan kuning..omaaiiii...byknya kaler....
root:colours:colour+schemes+for+home:exterior:bungalow:bungalow_3:magical+blue+purple:1:1
root:colours:colour+schemes+for+home:exterior:bungalow:bungalow_3:zingy+yellow+orange:1:2

root:colours:colour+schemes+for+home:exterior:bungalow:bungalow_3:zingy+yellow+orange:1:3

haihhh..kena pilih slow-slow ni...dah mereng kejap nak pilih warna ape untuk rumah...

p/s : Alhamdulillah...bonus dah masuk :)

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!