Kaler ape tahun ni..??

3:54:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

Assalamualaikum...

hehehe..yela..sally pun semangat raya jugak! tapi kali ni sally bukan cerita pasal tema baju raya ye..sally tengah fikir nak Cat Rumah! dah lama rasanya cat rumah tu...dah masuk 3-4 tahun dah...cat yang warna kuning pun dah bertukar jadi kaler beige...hihi...dapat tak bayangkan..?

So, tahun ni sally decide nak cat rumah jugak...alhamdulillah...dapat bonus untuk raya ni..jadi sally terpanggil untuk cat rumah..hehehe...

warna ape yang sesuai ek..? cer kasi pandangan....komen tau!

p/s : korang cat rumah tak tahun ni..??

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

“Saya Sudah Bertunang Dengan Uqasha Senrose” – Pekin Ibrahim

12:49:00 PM Sally Samsaiman 3 Comments


Assalamualaikum..

ohartis-pekin-ibrahim-uqasha-senrose-bertunang

Sebelum ini melalui gambar yang dimuatnaik oleh pelakon Uqasha Senrose menimbulkan tanda tanya tentang hubungan cintanya bersama pelakon Pekin Ibrahim. Ada gosip yang mendakwa mereka telah pun berpisah.
Namun, Pekin tampil membuat pengesahan bahawa hubungan mereka masih lagi berjalan seperti biasa dan tidak mempunyai sebarang masalah.
“Memang kebelakangan ni status dia nampak sedih sebab dia mengadu terlalu penat shooting disebabkan jadual pengambaran yang padat. Sebenarnya puisi tu tak bermaksud apa-apa pun,” ujar Pekin Ibrahim.
Malah, Pekin juga membuat pengakuan bahawa dia dan keluarganya telah pun menghantar rombongan merisik dan telah pun bertunang pada awal bulan ini.
“Ya, saya dan keluarga telah menghantar rombongan merisik dan saya dan Uqasha sudah bertunang pada awal bulan ini,” kata Pekin Ibrahim tanpa berkongsi sebarang butiran lanjut.
SUMBER

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Senarai Pemenang Segmen Klik Klik Ramadhan

12:30:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments


Assalamualaikum...


Seperti yang sally janjikan semalam...sally akan umumkan pemenang topup RM5 yang akan dimiliki oleh 5 orang yang bertuah....so, jom kita tengok siapa yang menang!
  1. http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/06/segmen-klik-klik-ramadhan.html
  2. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/07/segmen-klik-klik-ramadhan.html
  3. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/06/segmen-klik-klik-ramadhan.html
  4. http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segmen-klik-klik-ramadhan.html
  5. http://sweetmamaintan.blogspot.com/2013/06/segmen-klik-klik-ramadhan.html
 Tahniah kepada semua pemenang....kepada semua pemenang...mohon email kepada sally details seperti dibawah...

Subject : Pemenang Segmen Klik Klik Ramadhan
Nama :
No Telefon :
Line Telefon : CELCOM / MAXIS / DIGI / U-MOBILE
Link Penyertaan & Pemenang no berapa :

sila email kan details anda selewat-lewatnya 25th July 2013...jika tidak berbuat demikian...hadiah anda kira burn la ye...huhu....emails sally :

sallysamsaiman@yahoo.com

Sekali lagi tahniah kepada yang menang...kepada yang tidak bernasib baik...sally ucapkan ribuan terima kasih sebab sudi join segmen sally...insyaAllah lain kali sally anjurkan segmen atau GA yg lain ye...

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Justin Wan arah filem "Fast 7"

10:00:00 AM Sally Samsaiman 0 Comments


Assalamualaikum!
Berita baik untuk semua peminat cerita bersiri Fast & Furious....

Pengarah filem seram, Justin Wan mengejutkan ramai pihak kerana menjadi pilihan produser bagi mengarah filem "Fast and Furious 7" yang akan datang. Dia akan menggantikan pengarah Justin Lin yang mengarah filem "Fast and Furious" sejak dari francais "Tokyo Drift".
Dalam satu temubual bersama Wan dan bertanya bagaimana jalan cerita "Fast and Furious 7" dapat menarik minatnya untuk mengarah filem ini, Wan mendedahkan bahawa dirinya telah meyakinkan produser "Fast 7" untuk mengambilnya bekerja.

Justin Wan arah filem "Fast 7"

"Saya benar-benar suka tema filem yang satu ini. Saya tidak boleh mengulas lanjut tentangnya tapi saya memang menyukai temanya yang mempunyai kaitan dengan saya. Cerita ini ini juga ada kaitan dengan nombor 7 selepas berakhirnya nombor 6, yang merupakan cerita dendam klasik," kata Wan.
"Saya merupakan peminat tegar (genre ini), Oleh sebab itulah saya ingin menjadi pengarah untuk cerita ini. Saya melihat filem ini seperti sebuah filem dendam pada tahun 70an, namun filem ini masih kekal seperti siri "Fast and Furious" sebelumnya.

Dia juga mengambil inspirasi daripada filem seperti "The French Connection" dan "Death Wish" untuk francais filem ini. Vin Diesel juga menyatakan bahawa francais baru itu akan dilakukan di Los Angeles.
James Wan kini sibuk dengan produksi "Fast 7" selain mempromosikan filem barunya iaitu "The Conjuring" yang akan ditayangkan pada 1 Ogos di Malaysia dan 15 Ogos di Singapura.

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Britain celebrates birth of new king!

9:43:00 AM Sally Samsaiman 1 Comments


Assalamualaikum...
Congratulation to the Prince and Duchess..A town crier reads an announcement about the birth of a baby boy at 4.24pm to Prince William and Catherine, Duchess of Cambridge, outside the Lindo Wing of St Mary's Hospital in London, on July 22, 2013

He has not officially been named yet but George is the overwhelming favorite with bookmakers, followed by James, Alexander and Louis.
Kate had a lengthy labour after being admitted to hospital in London at around 6:00am (0500 GMT).
Mother and baby are expected to leave hospital on Tuesday.
In the meantime, Prince William has put out a brief statement saying: "We could not be happier."

Unfortunately..we still don't have his picture yet...
 
A town crier reads an announcement about the royal baby outside the Lindo Wing in London, on July 22, 2013 

A sign in the window of British restaurant and grocery Tea and Sympathy reads "It's A Boy" as it celebrates the birth of Catherine, Duchess of Cambridge, and her husband Prince William's first child on July 22, 2013 in New York City

 A sign in the window of British restaurant Tea and Sympathy in New York marking the royal baby's birth on July 22, 2013

1 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!