7 Sebab Anda Patut Makan Kurma

12:17:00 PM Sally Samsaiman 1 Comments

Assalamualaikum...

hari ni nak kongsi antara sebab kenapa anda disarankan atau dituntut untuk makan buah kurma...

1. Membuat Anda Bertenaga
2.  Kaya dengan serat dan potassium
3.  Penguat memori
4. Baik untuk wanita mengandung/bersalin
5. Penawar Racun
6. Merawat penyakit
7. Mengubati gangguan usus dan sembelit

untuk baca lebih lanjut...sila ke ---> SINI  


 

1 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

The Red Velvet by Secret Recipe

12:03:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Assalamualaikum...

mula-mula sekali nak mintak maaf kot-kot la kalau ada yang tertelan air liur tgk entry ni...ampun!
niat dihati just nak bagi tau je..kot-kot kalau ada yang mengidam kek daripada Secret Recipe...sally cadangkan korang cuba kek terbaru daripada Secret Recipe...

RED VELVET!

Yang membezakan kek red velvet ni dengan kek red velvet yg lain-lain ialah...dia ada buah aprikot kat dalam dia! nice...pada yang malas nak buat red velvet boleh la try Red Velvet by Secret Recipe ni...tp jangan la banding dengan buat sendiri ye...lain!

ohh! lupa nak cakap...sambil beli tu...cukupkan resit sampai RM30..boleh masuk contest dekat Secret Recipe...mana tau Raya dengan TV baru ke kan..rezeki..mana tau..

Happy Ramadhan!

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Segmen klik-klik duit raya by www.cikyaya.my

11:48:00 AM Sally Samsaiman 1 Comments


klik banner untuk join..
due date 25 July 2013 ( 3pm)

Mangsa Tag:
Farisha | Fatennur

1 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!