Dia dah bertunang ..

3:52:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Assalamualaikum....

sedih! actually sally dapat berita ni pagi tadi...tapi entah kenapa sekarang baru terdetik nak update...

huwaaaaa...nak nangis..nak nangis sangat dah ni....sedihnya...sedihnyaa.... ADAM LEVINE DAH BERTUNANG!!

hehehhe....sally kan peminat tegar Adam Levine...konon heart broken la dengar berita ni...bajet nak nangis guling-guling la sangat kan...hihi...berita selanjutnya baca kat bawah naa....

The Maroon 5 singer and "The Voice" coach, Adam Levine, 34, has proposed to his girlfriend, model Behati Prinsloo, 24.
"Adam Levine and his girlfriend Behati Prinsloo are excited to announce they are engaged and to be married soon" Adam's rep told Access in a statement on Tuesday.
"The couple recently reunited and Adam proposed this weekend in Los Angeles."
Adam and Behati started dating a year ago, but briefly split.
Behati is a Victoria's Secret Model.
 Adam Levine and Behati Prinsloo attend the 2012 GQ Gentlemen's Ball presented by LG, Movado, and Nautica on October 24, 2012 in New York City -- Getty Images
kalau dah Adam Levine tu kan...makwe membawa ke bakal bini dia semua model Victoria's Secret...hahahaha...

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

11:30:00 AM Sally Samsaiman 0 Comments

Assalamualaikum...


#just be yourself :)

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Gara-gara filem Istanbul, Aku Datang!

10:36:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments

Assalamualaikum…Salam Ramadhan ke 8…

Tajuk! Tak nak kalah kan….hahaha…actually kelmarin sebelum berbuka sally tengok cerita ni…kalau yang dah pernah tgk mesti ingat kan part yang Lisa Surihani makan Maggi Assam Laksa Beto Kusyairy…

Dah la time-time puasa ni kan…tengok dia makan terus mengidam gila kot! Tapi ibu dah masak masa kitorang tengok cerita tu…so, terpaksa la pendam…bajet lepas terawih nak masak maggi tu…tp hampeh! Perut still kenyang lagi…hahahha…macam nak meletop!

So,taraaaa….
Akhirnya semalam dapat jugak…sebab setiap Selasa dengan Khamis, Dato’ akan kasi nasi bungkus kat semua staff…so, sally pun ambik dua je…sebab dah ada budak praktikal…so, macam tak baik la pulak kalau tak bg kat dia kan…even utk dia actually takde...sbb last minute dia masuk...baik tak sally?? 

*penampar

Dua…untuk ibu dengan abang sally…sally mengadap Maggi Assam Laksa yang super sedap! Sorry ye sebab terpaksa tengok maggi ni...Hehehe…ampun!

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!