Segmen Klik-Klik Weekend #2 by Sally Samsaiman

10:30:00 PM Sally Samsaiman 1 Comments

Assalamualaikum....

*Sally buat sticky post yaaa*

short segmen on weekend ni...segmen ni akan berlangsung selama seminggu saje...so, sila join dengan kadar segera! segmen bermula 1st June 2013 (10.30am) sehingga 8th June 2013 (10.30pm)

disebabkan ni ialah segmen klik-klik iklan...so, mungkin iklan akan sentiasa diupdate...so, yang mana yang join...boleh la klik iklan yang tertera masa anda join...tak perlu jenguk setiap hari utk klik...tapi elok jugak kalau nak klik...rezeki sally....

pemilihan pemenang 100% by Uncle Random.  3 PEMENANG DICARI ---> 3 BUTTON BADGE UTK DIMENANGI! 



syarat-syarat penyertaan..

  1. Mesti Follower Blog Sally...yang dah follow, jangan unfollow pulak!
  2. Follow sekali Twitter Sally...kalau ade...
  3. Klik aje LINK kat bawah (tunggu sampai hbs loading)
    COMEL
    , CUTE , CANTIK , SWEET , GOJES , SIMPLE , SAYANG , SALLY 
  4. Tulis satu entry dengan tajuk "Segmen Klik-Klik Weekend #2 by Sally Samsaiman"
  5. Tampal banner yg x cantik tu dekat entry & linkkan ke entry ni.
  6. Dah ? komen link entry korang kat dalam entry ni ..

1 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wedding Preparation :)

12:30:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

Assalamualaikum….

Makin lama masa makin dekat utk majlis perkahwinan abang sally…so, every weekend dalam bulan June ni akan menjadi weekend yang paling penat untuk sally,kakak and mama…biasa la…dah kalau lelaki yg nak kawen…dia bukan ambik tau…yang perempuan ni jugak la yang macam orang gila..hahahaha...

Dalam kesibukkan tu…sempat la jugak kami g lepak…bukan lepak yang lepak…lepak makan jer pun…hehehe….ni kes dari pagi pergi sana pergi sini…sampai masing-masing tak perasan yang dah kebulur….

Actually takde ape pun nak cerita…so, meh la tgk gelagat kakak dgn mama sally yang….. ”kelaparan”….



cik kakak yg lapar :)

hahaha...muka mama muka tak puas hati sebab lambat sangat :P

tadaaaaa....dah siap ! sedaappp

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!