Assign Jobs? Apakah??

1:37:00 PM Sally Samsaiman 1 Comments

Assalamualaikum...tadi sally ada terjumpa satu link yang membawa sally kepada Assign Jobs!


Assign Jobs ni adalah salah satu medium untuk dapat side income...tak la percuma jer dapat sebab kita sedang bekerja! yes! kita bekerja...

Baru sign up dah dapat $2.00 dollar...so, whay not kan? dollar okay sayang-sayang bukan ringgit Malaysia...

$2.00 dollar kalau convert ke RM...is about RM6.60 camtu la...iku la currency...yg penting...masih banyak kan!

belum join?? klik Assign Jobs ! or klik je kat gambar tu :)

1 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Sebelah Sayap .

1:26:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

Assalamualaikum....

dah tengok video terbaru MatLuthfi? bagi sally...antara banyak-banyak video....yang dia buat...bagi sally...video yang terbaru ni best! sangat inspiring...membuatkan kita yakin dengan kewujudan dan mempercayai sepenuhnya Tuhan yang kita sembah, Allah SWT....

VIDEO ni jugak boleh membantu non-Muslims lebih percaya kepada agama Islam....

kata-kata yang bernas....

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

12:30:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

Assalamualaikum...


p/s : Coffee Addicted :)

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!