Simple Segmen by Sally Samsaiman

11:59:00 PM Sally Samsaiman 116 Comments

INI STICKY POST YE..SILA SCROLL KE BAWAH UTK ENTRY YG BARU !

Assalamualaikum...



Simple Segmen ni sally buat saje-saje...sebab rasa macam dah lama tak meriah blog sally ni...hehehe...jemput la join yer...
Segmen ni berlangsung selama 2 minggu
bermula 29th April 2013 - 13th May 2013 (11.59pm)

 

syarat-syarat penyertaan..

  1. Mesti Follower Blog Sally...kalau tak, buat-buat la tekan button follow tu..yeaa...
  2. Follow sekali Twitter Sally...kalau ade...mention balik nnt sally follow blk...
  3. Klik aje SINI ... sila la tunggu sampai hbs loading ..
  4. Tulis satu entry dengan tajuk "Simple Segmen by Sally Samsaiman"
  5. Tampal banner yg x cantik tu dekat entry & linkkan ke entry ni.
  6. Dah ? komen link entry korang kat dalam entry ni ..



116 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Major Headache a.k.a Migraine

4:06:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

Assalamualaikum...maaf sebab hari ni sesi blogwalking takkan berlaku...sebab sally dalam keadaan migrain...hanya Allah yg paham sakit menahan migrain...sape yang ada penyakit ni mgkn akan paham...kalau setakat sakit kepala mungkin sally masih boleh tahan...tapi ni...haihhh....

Bukan mengeluh, jauh sekali nak bebel pasal penyakit...sekarang ni rasa nak baring jer...nak makan pain killer tapi takot terbongkang tido pulak jap lagi....haaihhhh lambat lagi ke nak pukul 5pm...penat laa...dah la migrain ni sakit menangkap tengkuk...rasa nak karate jer kepala ni...eh?

So, sally mohon maaf jer...lain kali sally blogwalking kome semua...eh, jangan lupa...Simple Segmen by Sally Samsaiman akan tamat tepat pukul 11.59 malam ni...semoga kome semua sempat join...yg mana dah join tu...sally ucapkan banyak-banyak terima kasih...InsyaAllah dalam masa terdekat ni sally akan umumkan pemenang dia...so far top referral tu milik lelaki...mana-mana yang mengidam nak notebook tu...sila ajak kawan-kawan anda join!

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!