Rasa nak buat segmen @ GiveAway...

4:12:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

Assalamualaikum...

sally rasa macam dah lama tak buat segmen or GiveAway...dah macam agak sunyi blog sally ni...ingat nak buat segmen la...ke nak GiveAway...? mana yang lagi korang minat nak join...

ada ke yang nak jadi sponsor..? kalau barang-barang blog tak nak laa...nanti orang boring pulak kan...if takde pun sally sorang je la yang sponsor...

amacam..? okay tak..? nanti kalau dah ade idea...sally publish la yer...

silakan kasi idea...nak segmen ke nak GiveAway?? nak hadiah ke tak nak..? nak segmen @ GiveAway pasal ape..??? cer komen sikit... >_<


5 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Alahai ~ Sweet Talker !

1:04:00 PM Sally Samsaiman 3 Comments

Assalamualaikum..
hihihi...so, topik sally hari ni...sweet talker...penah dengar ? mungkin pernah...mungkin jugak baru je pes taimm dengar...sweet talker ni..kalau zaman-zaman sultan Mahmud mangkat dijulang tu, maknanya macam peribahasa, "menanam tebu di pinggir bibir"...
ahh sudah! kata pes taimm jugak dengar? ... ok laa...maksud sweet talker ni...makna kata, kalau depan kita tu kemain lagi kelangit memuji-muji, cakap tu sopan je, yang baik-baik je...tapi belakang..? hazabb...berbakul-bakul mengutuk/mengumpat... betulkan sally kalau makna tu salah...or kalau ditakrifkan kepada lelaki...jenis yang bukan playboy..tapi suka memuji perempuan...
korang ade kawan macam ni..? honestly, kawan-kawan sally x ramai yang macam ni...sbb masing-masing mulut mmg longkang la kan...hahahha...direct...straight to the point !.. kalau ade yg sweet talker mmg kena bahan sampai setahun la gamaknya...
ok ! back to the topic...sally nak cakap psl lelaki yg sweet talker ni...kadang tu dorang bukan bohong, just puji lebih melangit...kalau boleh jual pujian dorang, mmg berbakul-bakul...bole kaya wooo ~
one thing sally suka dgn lelaki yg sweet talker...dorg mmg SWEET la kan..hahaha...even kadang2 kita tau bnda yg dorg ckp tu sebesar kuman, tp dibesar-besarkan macam dinosaur plak...*tetiba
 so, GIRLS out there...beware dgn sweet talker...sbb dorang mmg sweet time bercakap, tp jgn sampai terjatuh hati pulak, ok? sebab orang-orang sweet talker ni memang suka buat perempuan suka dekat dia...lain la kalau dorang mmg nak ngorat korang...hihihi...yang tu jangan la tolak pulak..hahaha

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Did your FRIENDS do this..?

1:00:00 PM Sally Samsaiman 1 Comments

Assalamualaikum...


1 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Quotes again :)

12:03:00 PM Sally Samsaiman 1 Comments

Assalamualaikum...

semalam cerita pasal Crush Quotes...hari ni quotes bebas la yer...hahaha...sebab crush quotes tak banyak...lagi pun malas nak cari...sebab sekarang takde crush kat sesape...so, nk cari ni kena ade feel...kalau takde feel... jadi macam...mmm...MALAS! hahaha...

sape yang agak-agak nak copy or re post or whatsoever...tak kisah laa... silakan...tak payah kasi tau or kredit semua okay? :D




1 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!