CRUSH Quotes :)

4:49:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

Assalamualaikum...

tadi saje godek-godek keyword yg ramai orang search kat blog sally...

selain daripada pasal Samsung products...ade satu keyword yg menarik perhatian sally...
"CRUSH QUOTES"...
ohhh...mentang-mentang sally suka post pasal quotes...jadi tempat carian pulak yer...hehehe..kepada yang search tu... ni sally kasi 2...esok kalau rajin sally kasi lagi okay..??

ade yang tak tau CRUSH tu ape..? meh tengok quotes ni...mesti paham nanti...



6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Thanks Duniaku Vanilla!

2:34:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Assalamualaikum...

hari ni lewat sikit update...biasa la hari isnin...kerja yang terbengkalai semua nak kena siapkan...biasa laa...hari isnin kan mesti bos masuk punya...

ohh! ada ke yang perasan sally pakai header baru..? header ni sally mintak secara percuma kat Duniaku Vanilla...kebetulan masa tu dia ada buat promotion sape nak header free...al-maklum la...sally kan muka tak malu...mintak jugak la satu...derr...benda free sape tak nak weh...??

haa! sape yang nak header free tu...mintak maap laa...permohonan dah ditutup...sekarang sape nak header boleh tempah...murah jer laa...RM3...cepat!! cepat!! sementara dia masih rajin tu...hehehe...

Thanks yer Duniaku Vanilla!


7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!