Segmen Seminggu Blog HazwanHairy

4:52:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Assalamualaikum...ingatkan nak buat entry wordless wednesday jer hari ni...tup tup tuan rumah ajak join segmen...hopefully dapat la topup tu ! huwaaaaa....lambat lagi ke nak gaji...???

nak join nanti klik banner okay..? jom join ramai-ramai...memeriahkan majlis...aiceh!


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini jika tidak paham2 je ok...
2. LIKE la page ni : PERSONAL BLOG |HAZWANHAIRY.COM
3. LIKE page penaja : I LOVE BLOGGING
4. Tajuk SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY 
5. Tempek header diatas.
6. Link kan entry anda pada post entry ini

Simple kan?xperlu buat karangan..Kalau rajin buatlah karangan apa-apa mengenai blog ni.
Tarikh tutup : 25/04/2013
Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Pemenang akan di ketahui pada 26/04/2013
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING. 

HADIAH
Utama : Baju I LOVE BLOGGING
4x Pemenang : Topup Rm5
sape tak nak baju ni mmg pelik laaa...kan...free pulak tuh ! eheee ^_^

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

2:55:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments

p/s : sedapkan hati pasal assignment banyak =,="

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!