GYM Jokes :)

3:16:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

Assalamualaikum...

 
Ada sorang mamat nie, 1st time pergi gym.. dia tengok ada banyak mesin;
treadmill, rowing machines, chest-and-back machines, stair climbers/steppers lah..
macam-macam, sampai dia pening.

Dia pun pergi tanya seorang brother badan ketul-ketul;
"Bro, kalau kita nak awek suka kita, nak guna mesin mana? "

Brother badan ketul-ketul pandang dia atas bawah sebelum jawab;
"Guna mesin ATM der!!".

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Makan burger setiap hari untuk diet ?

10:34:00 AM Sally Samsaiman 6 Comments

Assalamualaikum...

hehehe...sally tau...mesti ramai yang klik kan bile baca title ni...burger yg sally cakap tu...kalau saiznya yg besar ni...kalau yg besar macam burger bakar Abg Burn tu mmg tak la kan...


hehehe...kalau yg suka makan burger tu, pastikan burger korang besar ni jer...kalau besar lagi nnt jadi bulat macam sally =.="

p/s : kalau sally...makan burger ni rasa kat celah gigi jer ooo...

Happy Monday peeps! :)

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!