*CONTOH ENTRY* SEGMEN : Song In My Heart

11:46:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments

*CONTOH ENTRY*

Tajuk Lagu:
Segenggam Tabah

Penyanyi:
In-Team

Lirik Yang Membawa Makna:
Telah tertulis suratan nasibmu
Derita buatmu ada hikmahnya
Terlukis senyum di bibir lesu
Tak siapa tahu hatimu
Biarpun keruh air di hulu
Mungkinkah jernih di muara
Biarpun jenuh hidup dipalu
Pasti bertemu tenangnya..

Kenapa Suka Lagu Ni...?
Dulu sally pernah patah hati..hehehe...alaaa...patah hati sebab cinta la kononnya...so,sally dengar lagu ni dalam MP3 sally berkali-kali sampai hampir 70 kali dalam sehari....sampai satu tahap sally perasan yang perasaan tu Allah kasi pinjam...bila sampai masa, DIA kata itu bukan jodoh kita...so, DIA tarik balik sebab DIA nak kasi yang terbaik buat kita... :)

Link Lagu:

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Kalau ada yang bagi.......

9:52:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments

Assalamualaikum...Hari ni nak buat pengakuan....Kalau ade lelaki yang bujang yang bagi kat sally snow globe ni...hehehe......hehehe...nanti kite fikir nak kawin dengan awak ke tak....err...tapi cuba jadi ikhlas sikit...bagi jer...alaaa...bukan mahal pun...kot...


Hehehe...kalau ade sesape yang baik hati nak kasi kat sally...bagi jer laa...okay...?

Notakaki : Benda yang sally teringin sangat someone special kasi kat sally...biar murah tapi bermakna.. :)

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!