Result Semester 1 | UiTM Shah Alam

12:19:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

assalamualaikum...huihhh...pagi-pagi tengok email...ade email dari UiTM...rasa sawan nak bukak...sebab sally sangat tak yakin yang sally akan lulus...sally tau mesti korang rasa macam loser gila...but for past few days sally memang takde mood...nak menanges...nak fikir camne perasaan ibu kalau tau sally tak lulus...or tak dapat lanjut ke semester 2 tahun yang akan bermula bulan 3 ni...


lepas bukak tadi...macam nak menanges...macam happy jugak...part yang happy sebab, I still can continue my studies at UiTm Shah Alam...I'm managed  to continue to semester 2...but the sad part, mestilah sebab tak dapat dean list....huh! but still syukur alhamdulillah...sebab masih dalam kategori lulus la kan...alahai...ape nak jawab kat ibu ni...sally actually sangat sedih...mana kan nak kena kerja kat office...but still kena belajar...sally tak nak lepaskan dua-dua...bukan tamak...tapi tu semua untuk masa depan sally jugak kan...? tapi lama-lama rasa bebanan pulak...

tapi takpela...hopefully, semester 2 and above...I will get nicer grade...who knows kan...? God Willings...Insya Allah :)

note : sape yang dapat result jugak hari ni...? meh la kongsi :)

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!