Korean Movie | Lie To Me

4:23:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

assalamualaikum...hehehe...sorry lambat update hari ni...hehehe...baru lepas khatam cerita korea...hahaha...sebab lama sangat cuti...so hobi lama dah kembali lagi...tengok cerita korea sampai LEBAM! hahaha....sally baru jer lepas habis tgk cite ni....eh? bos takde kat office for the whole week la....... okay...okay...okay...sorry...hari ni jer....hari ni jer ye bos sally tak buat keja 2 jam....maap...maap...mintak halal yer bos gaji sally...teeheeee ^_^.....

semalam nak habiskan...tapi member ajak lepak kejap...so,habis masa 2 jam macam tu...kalau tak semalam lagi dah siap habis semua....hehehe...details movie klik jer kat gambar kat bawah :)

p/s : nak sambung buat keja...babai...

notakaki : sila jangan tiru perangai sally yer...dosa! =.="

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Senarai Pemenang : Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 2)

1:37:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

POST MELEKAT SAMPAI 13th FEBRUARY JER :)

assalamualaikum...helo !!! masa yang di tunggu-tunggu...sally nak umumkan sape yang dapat cenderahati dari Bandung...due to small budget...sally tak dapat la nak belikan t-shirt tahun ni...sebab banyak yang kena beli aritu....so, ni jela yang mampu sally bagi....kalau di ikutkan sally janji nak kasi kepada 3 orang jer kan...? tapi macam banyak yang bg jawapan yg best-best...so,sally decide nak kasi kepada 4 orang pemenang yg bertuah! yaayyy!!

Fridge Magnet

so, malas dah nak kasi orang baca panjang-panjang...pemenang bagi Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 2) ialah......

  1. http://cintasuriya.blogspot.com/2013/01/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  2. http://umikasum.blogspot.com/2013/01/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  3. http://msvelentine.blogspot.com/2013/01/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  4. http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2013/01/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
yeay! *tepuk-tepuk so kepada pemenang GA sally...sila email kat sally details seperti yang dibawah ke alamat email... sallysamsaiman@yahoo.com

Nama :
Blog URL :
Alamat :
No Telefon : 

masa untuk tuntut hadiah hanya sampai 13 February yee...sebab 14 February tu sally dah nak pos kan hadiah...sape lambat...melepas la yer :)

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!