Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic

9:18:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments

salam pagi sabtu ! assalamualaikum...hari ni nak join segmen dari Fizgraphic.com...nak masuk bloglist dia....sape nak join klik je kat banner tu...


actually sally follow blog ni sebab nak curi doodle dia jer...*kantoi...kalau sally nak edit pape lepas tukar background...sally akan jenguk ke page tutorial dia untuk edit-edit blog sikit-sikit.... terima kasih la tuan rumah sebab bagi tutorial and freebies kat sally...hehehe :)

p/s : yang part facebook tak dapat buat sebab FB kena block kat office.... T-T

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!