I'm CRAVING for this :(

12:46:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

ASSALAMUALAIKUM...

*slurupppp....

hadoi...kenapa la sally ni...tiba-tibe mengidam ni...nak kata ade baby dalam perut takde pulak...hahahha...ni mesti kes pembawakkan budak anak jiran belakang rumah ni...hahahaha....


actually sally dah banyak kali buat kek ni...tapi lately jadi malas...kalau dulu habis segala benda sally dengan akak masak...dari kek ke pastry sampai la ke roti semua la kami cuba...

tapi lama-lama jadi malas pulak...hehehe...sape tau ade jual kek ni kat mana...? yg penting frosting dia sedaap...sebab selalu sally beli...sally rasa paling failed kalau dah kek sedap tapi frosting dia tak sedap...

*penampar

hahaha...dah la nak beli tapi banyak complaint kan...? kawan-kawan sally yang banyak complaint gitu...dorang kata kalau sally punya...makan frosting dulu baru makan kek...tapi sally rasa frosting sally yg tak sedap...entah-entah dorang puji sebab nak kek free kot...??

*penampar lagi doploh kali

okay-okay...sape-sape tau mana ade Red Velvet cake @ cupcake yg sedap...sila bagi tau sally...sally nak jugak beli hari ni...tak kira..!!

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wedding Door Gift :)

11:59:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

assalamualaikum...since my big bro dgn sista nak kawen and engaged this year...fuihhh...penat wooo...penuh sally punya jadual each month sebab nak kena jadi wedding planner dorang...kenapa sally yang kena jadi wedding planner...? sebab sally ADIK.... =.="

kejam kan dapat abang dengan kakak mcm ni...? hehehe...hari tu masa ke Bandung pun kena cari baju kawen dgn baju nikah dorang..penat berlari-lari macam sally ni baton pulak kena pass sini sana...hahahha...tapi takpelaa...sebab majlis tahun ni majlis yang pertama dalam keluarga kecik kitorang...mmm...kalau arwah papa ade...mesti dia bising...huhuhu....*teringat kat papa...al-fatihah

baju dorang dengan baju family member semua dah beli...so,takdela tergesa-gesa sangat...just nak cari orang jahit baju kami jer...hehehehe....ok,mukadimah dah masuk 3 perenggan...

eh, sally nak tanya korang ni...ape yang best untuk kasi door gift masa wedding abang and majlis pertunangan kakak sally ek...? sally terfikir 3 jer...

1. CAKE POPS




2. CAKES IN A JAR


3. CHOCOLATESS!!! ^_^


eh...korang ade idea yang lain tak...?? kalau ade...kongsi-kongsi la kat ruang komen or kat chatbox pun okay...sekali dengan link nak tempah ek...hehehehe....thanks!! love n hugs :)

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!