Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 2)

11:30:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

INI STICKY POST YE..SILA SCROLL KE BAWAH UTK ENTRY YG BARU !


Assalamualaikum... 

 
GA ni sally buat sempena pemergian sally bercuti ke Bandung...kalau nak belikan souvenir untuk 537 followers sally...mmg sengkek la untuk 5 bulan kan..hihihi...so sally amik la inisiatif utk bagi kepada yang rajin dtg tgk-tgk kan blog sally..hadiah dia mesti la souvenirs dari Bandung kan...tahun lepas dah bagi t-shirt...tahun ni mungkin t-shirt lagi@fridge magnet@keychain maybe..?

syarat-syarat penyertaan...

  1. mesti follower blog sally...kalau tak, buat-buat la tekan button follow tu..yeaa...
  2. klik aje sini ... sila la tunggu sampai hbs loading .. lg byk korang tekan...kan lg byk hadiah dapat sally beli...ye dok..?
  3. tulis satu entry dengan tajuk "Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 2)"
  4. tampal banner yg x cantik tu dekat entry & linkkan ke entry ni.
  5. dalam entry, jawab satu soalan yg senang, "KENAPA SALLY KENA BAGI SOUVENIR DARI BANDUNG DEKAT SAYA?"
  6. dah ? komen link entry korang kat dalam entry ni...
senang kan?? senang kan? ape lagi...join la ramai-ramai...sally akan pilih pemenang dia yer...kriteria based kepada jawapan yg dapat menarik perhatian sally...so, pandai-pandaila nak bodek sally...insyaAllah...sally akan cari hadiah yg berpatutan dengan korang punya effort yang susah payah jaga kan blog sally..pemenang tu mungkin 1,mungkin 2, mungkin 10...sape tau...ikut berapa ramai yg kreatif la kan...doa-doakan la sally...



GiveAway akan berlangsung bermula 26 January - 4 February (10 Hari Jer!!)
Jawapan akan direview pada hari Selasa-Khamis (5-7 February)

pemenang diberitahu pada Jumaat (8 February)



deal haa ? selamat mencuba !

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!