alahai Rabu :)

10:49:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments

assalamualaikum...alkisahnya ingat nak buat Wordless Wednesday...tapi ade sorang blogger ni suh update pulok..hehehe... 

"Sue , sally dah update ni...hehehe..."

hahahha...maap..maap...sebenarnya takde benda nak update ni...takde idea lagi...nak gosip pun tak tau nak gosip pasal sape...nak cite pasal diri sendiri kang syok sendiri plop...hehehe...ewwaaahhhh...

so, sila la tengok quotes yg kat bawah ni... :)

mungkin sesapa yang selalu singgah ke blog sally akan pelik...kenapa sally suka cari quote...actually bagi sally...quote ni macam bahasa kiasan...sally nak straight forward tak reti...takut ade yg kecik hati...so,kita kasi quote yg makan dalam...hahaha...sebab sally tau ade "someone" yg baca dalam diam... stalker!



eh, Encik Stalker terasa...? HAHAHA ...

-____-


7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!