Sunday, December 1, 2013

yeay!!

Yeay!! Alhamdulillah...hari ni lecturer lepas awal..hehehe...now dah on the way balik...tersadai dalam train lagi...kejap lagi nak sampai dah...anyone missed me..right hehehe...

Okay..actually tak perlu update...hahaha..tapi happy sbb blk awal..kalau tak pukul 9 malam baru sampai rumah...

Korang buat ape je hari ni..?

23 comments:

  1. syokkan kalo lect umum cmtu,, lagi syok kelas batal. muahaha

    ReplyDelete
  2. kita hari nie aktiviti pi brjoging petang tdi :)

    ReplyDelete
  3. wah,happy lah dia,ehehe :)
    saya tak buat apa sangat pun,hehe :)

    ReplyDelete
  4. Boring je harini takde buat apa hmm :(

    ReplyDelete
  5. arini keboringan....ari ujan jd bdn pon lemau mcm biskut yang x ttup bekas...hoho

    ReplyDelete
  6. mkn tdo nganga ja kat umah.. what a bored life ^_^

    ReplyDelete
  7. Arini melukis smbil mkn biskut kering je sally.huhu :)

    ReplyDelete
  8. Hari ni goyang kaki isi perut. Kekeke..

    ReplyDelete
  9. buat ape hari ni?? suppose to be resting...tapi masih tak rehat3!!! sedang sakit kepala yang amat sangat dan superb letih --'

    dah settle semua assignment sally? happynya dia kan ;D

    ReplyDelete
  10. lepak kat rumah ja..tak pegi mana mana pun ahad tu..:)

    ReplyDelete
  11. Hari nie, kite ad kls... dr pg smpai pkul 7 pm... sob sob

    ReplyDelete
  12. sape tak happy kalau dapat balik awal kan :)

    ReplyDelete
  13. wah. seronoknya habis awal.. semalam seharian akak beraktiviti bersama keluarga kakak akak.. makan-makan dan pergi jom heboh juga..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!