Wordless Wednesday!

7:30:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments


Single ke mingle..? hehe


CNBLUE - I'm a Loner!

You Might Also Like

20 comments:

  1. oetoriya oetoriya oetoriya oetoriya . yabedabedu hahaha lupa lirik .

    hai kak sally , ape kabo . lama tak dengar kabo hehe .

    ReplyDelete
    Replies
    1. dadadidaridu~ baru betul! hahaha

      hai carl! kak sally sihat...alhamdulillah...carl la lupa kak sally!

      Delete
    2. Ish mana ada lupa , always in my mind . hehehe =)

      Delete
    3. Kak Sally ada je jenguk blog carl..tp x tinggal jejak...hehe...stalker...eh, silent readers... ^-^

      Delete
  2. eh mesti ah pringle :p Hehehehehehhe.

    ReplyDelete
  3. haaa ini laa lagu cnblue yang ika ada...satu2nya lagu miahahaha
    best...tapi tak faham maksud lagu...lagu ni tentang apa sally?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...ni first single cnblue...masa dorang debut 2009..huhu...lagu ni berkisah psl pasangan yg bercinta tp yg ppuan tu ada org lain...so, bila dia bersama dgn pakwe dia...pakwe dia bole rasa sbb ppuan tu suka tgk jam mcm fikir bila nk blk, bila nk jmpe pakwe baru dia...some kind like that la...so, lagu ni kisah psl lelaki tu sentiasa rasa sunyi...dan dia nk move on tanpa ppuan tu...and he did it! ^_^

      Delete
    2. ohhhh baru faham, ika suka dengar dia punya music etc tu, tapi jalan cerita dalam video mmg hampehh tak faham mihmihmih....pasni sally boleh laa translate kat ika mksud2 lagu cnblue ye ihiks :)

      Delete
    3. Haha...lagu cnblue je bole la...hehe..jalan cerita dia last tu dorg move on and jadi la kumpulan cnblue....hehe

      Delete
  4. Replies
    1. lagu korea Acik...confirm acik tak layan :)

      Delete
  5. Leb leb lebbb this one :) Cun betul, hari ni sebenarnya anniversary yang tidak kesampaian :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyo! I'm sorry...hope this one can make you stronger!

      Delete
  6. Replies
    1. kalau tak sedap kak sally tak letak sini hajar :P

      Delete
  7. lagu pakai dgr jer . sapa yg nyanyi n apa tajuk tak tau . asal melodi best , ok dah ... heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyo kakak...penat sally tulis tajuk kat atas tu..huhu...penyanyi dia CNBLUE - I'm a Loner ^_^

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!