Wordless Wednesday!

2:01:00 PM Sally Samsaiman 31 Comments


Counting days!

You Might Also Like

31 comments:

  1. x sabar nk tengok tony jaa berlakon dalam tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..sama..pastu nk tgk adik dia berlakon camne..

      Delete
    2. ha ah.. harap2 mcm abang dia la..

      Delete
    3. kalau tak sama pun...lebih kurang hebat pun xpe dah... ^_^

      Delete
  2. Woah lama lagi tu kak sally .. Sabar ahahaha

    ReplyDelete
  3. Bagaimanalah agaknya F&F 7 without Paul Warker..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita tgk la adik dia ganti camne..huhu...hopefully sama bagus..

      Delete
    2. memang dah confirm ke adik dia ganti..? huhu.. agak ketinggalan train kat sini..

      Delete
    3. so far tu mmg perancangan...sbb muka adik dia lebih kurang sama...nak sambung laa... ^_^

      Delete
  4. Replies
    1. Yup dear..hehe...hopefully kalau awal lg bagus

      Delete
  5. owhh ingat kan tgu masa nak kawen. haha siapa yang gantikan paul walker erk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..lmbt lagi...akak tgu hana..hahaha...adik dia ganti kalau tak silap..sbb muka iras dgn Paul walker

      Delete
  6. apa itu... oooo... fast n furious.. apa ni nak eja pun susah.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu..ni filem mama..pasal drift kereta..hehe...best...!

      Delete
  7. Fast n Furious rupanya . heheheee , lambat sikit .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe....xpe kak..hehe..mgkn akak tak minat kot..wee~

      Delete
  8. lamanya lagi.. rindu paul walker.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe! hoho...rindu jugak nak tgk dia berlakon :)

      Delete
  9. Btl nak count the days ni?? Hahaa..

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. mmg ketara lamanya kak oii...hehehe... ^_^

      Delete
  11. 10 April, entah dah habis clinical phase ke belum masa tu nanti...kalau dah habis kena tengok kt melaka, klu belum leh tgk kt kl or selangor..ihiks

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!