Tudung hoyeah!

12:40:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Ehem..ehem...awal bulan ni kan happy je rasa..hikhik....

rasa macam dah lama tak beli tudung...sebabkan nak berjalan malas...so, kita cari online jela...kan semua nya dihujung jari...pilih-klik-bayar secara online!

so, search Google...terjumpa laman web ni...


Ada yang pernah beli dekat dorang tak..? Honestly sally suka pakai tudung awning...lama dah tak pakai shawl ataupun tudung bawal...so, start la godek bahagian awning je..hihi...kadang kalau rajin, sally suka jugak search tudung half moon...

Nak kata murah sangat tu tak la..tapi affordable dengan kualiti dia kan..? Tudung bawal kosong jenama Kangaroo tu pun murah je dia jual...RM6 per pcs...lagipun sekarang ada Year End Sale...sampai 5 December!


So, apa lagi...hehehe...baru gaji kan..? Yang takde gaji tu bole buat muka paling comel kat parents..hehehe...okay, nak g cari tudung untuk kenduri Sabtu ni..hehehe....

eh! kalau korang nak diskaun 15% boleh pakai code ni tapi code ni sah sampai 15th December je tau!!
--> AKY2013

You Might Also Like

16 comments:

  1. saya pun dah lama tak beli tudung, hehe :) tadi baru je tengok shawl halfmoon :)

    ReplyDelete
  2. ika pun ada dapat code voucher bulan lepas dr tudung2u, ade ika update kt blog.. :)

    selamat bershopping sally~

    ReplyDelete
  3. tak reti pakai tudung style ni hehehe tak ngam la dgn sy T.T

    ReplyDelete
  4. kita tak pandai pakai tudung ada owning nie..just pkai bawal ngn selendang ja hihi

    ReplyDelete
  5. Sally beli yg tudung kale biru tu kan..hehee

    ReplyDelete
  6. PERGHHH kak Sally ,, tudung tu ade nama kita lar..hahhaha

    ReplyDelete
  7. Lama rasanya tak shopping tudung ..

    ReplyDelete
  8. memang suka pakai tudung jenis ni.
    senang.. :)

    ReplyDelete
  9. hana tak ada gaji. so nak mnx kak sally belanja. haha :P

    ReplyDelete
  10. Vee tau shawl ja. Tudung lain2 smua sama je rupanya.. :S

    ReplyDelete
  11. cantik semuanya.. akak suka pakai selendang atau tudung bawal.. sebab muka akak bulat.. hehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!