Travelling to Busan, Korea!

3:52:00 PM Sally Samsaiman 32 Comments

Yeay! kali ni bukan mimpi...kali ni real punya...tapi malangnya ni bukan la pengalaman sally ke Busan, Korea ye...ni pengalaman kak Nadia...hahaha....actually sally baru je jumpa blog dia...or in simple word...baru tau dia ada blog sebenarnya....sadis...tapi dia bukan la blogger tegar...cuma rasanya dia nak letak tips dan juga kongsi pengalaman dia kat Korea...

 

Dalam tu ada budget kalau nak ke sana without tourist guide...kalau korang jenis yang suka berjalan sendiri tanpa terikat dengan masa la...tapi kalau takut sesat atau takut tak jengah tempat yang sepatutnya singgah...better ambik la tour guide...cuma akan jadi lebih mahal skit budget korang tu....

 

Ini semua gambar dia masa kat Busan, Korea. So, sesapa yang rasa nak tau cara, budget nak ke Busan sendiri...boleh la usha blog kak Nadia : http://nadnadine.blogspot.com/ 

p/s : Tahun depan Sally akan travel keluar dari Malaysia ... 2 Negara ..  Nak cuba teka..?

You Might Also Like

32 comments:

  1. wow.. best nya mesti salah satu negara yg sally nak pegi tu Korea kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rahsia...hehehe...tunggu press conference... :)

      Delete
  2. bestnya..ingtkan sally yg ke korea...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum lagi ikhwan...doa-doakan la...smoge sampai...

      Delete
  3. ingatkan sally td yang pergi corea..baru nak jeles..hehe

    ReplyDelete
  4. mesti salah satu negara yg sally nk pergi tu korea..

    ReplyDelete
  5. bila la ada rezeki nak pergi korea ni.huu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kumpul duit la aya..huhu...InsyaAllah sampai..

      Delete
  6. Best betul pergi korea . Comfirm kak sally gi korea ni tahun depan ..

    ReplyDelete
  7. bestnya travel. hana nak ikut jugak kak sally. rasa nya korea kor. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Travelling mmg best..huhu..ikot g mana? :)

      Delete
  8. korea of course laa kan sally...
    n maybe australia hewhewhew

    ReplyDelete
  9. yang pastinya mesti korea kan kan hehe

    ReplyDelete
  10. wah best nya...travel korea nanti gi jeju island ke nami island .huhu

    ReplyDelete
  11. ada jgk simpan impian nak pijakkan kaki ke korea..huhu, tadi masa baca tajuk ingatkan kak sally yg pegi korea.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah ada impian tu dah one step closer..hehe..teruskan usaha ye tieka..hehe... :)

      Delete
  12. wahhhh... bestnya nak ke luar negara.... nak ikut boleh tak? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kan kak? Baca pengalaman org pun dah happy..hehe..jom..jom..!

      Delete
  13. Jom kita pergi nanti one day.. hehe

    p/s : Sally nak g mana? Nak g Korea ye? :P

    ReplyDelete
  14. Macam pernah dengar la nama dia ni. Blog dia pun kita pernah tgk..tapi tak ingat la pula..dejavu sungguh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...biasanya korean lovers ni...pusing balik mana-mana mesti sampai jugak kat blog masing-masing..hahaha

      Delete
  15. best tu sally.. mesti sally yang sabar nak jumpa yong hwa juga di korea..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!