Thanks adik!

2:53:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments

Entah bila la sally mintak si kecik manis ni tolong buat header...lupa! walaupun sebenarnya sebab takde idea nak tinggal jejak kat blog dia...so, tu yang cakap camtu...

tak tau la pulak si kecik manis ni rajin nak buat header untuk kak sally dia yang pemalas ni...bukan tak boleh nak buat sendiri..tapi biasalah...awak kan busy bekerja...hahahha...


 So, what do you think..? Kalau tak nampak muka sape tu...check balik entry sally daripada bulan August sampai sekarang...nanti korang tau la dia sape...hahaha...

So, to adik Fatanah Khirizan...thanks for the header my dear...

dah tu..? tak reti nak terjah blog dia..? hehehe ^_^

You Might Also Like

22 comments:

  1. Replies
    1. hahaha...kan..? nampak ketara sangat...hikhik :D

      Delete
  2. Comelnyaa header tu .. Ada yonghwaa la

    ReplyDelete
  3. Yonghwa ke tu? cantiklah dia buat ^^

    ReplyDelete
  4. Wahh ! Kurlass tau dapat header baru. :D

    ReplyDelete
  5. huyooo...tahniah 'kak' sally -_-

    ReplyDelete
  6. Ok..pndai sungguh adik fatanah buat header ni ok...

    ReplyDelete
  7. superb :)
    header baru cantik eheeee~

    ReplyDelete
  8. kenapa mesti ada lelaki tu..? hahahah

    ReplyDelete
  9. wahhhh... siap ada boyfriend dia tu... awat tak letak sally sebelah dia? heheheh

    ReplyDelete
  10. maka bertukarlah lagi header sally yek

    ReplyDelete
  11. wah.. serius akak suka header ni sally.. comel sangat.. :D

    ReplyDelete
  12. Wuwuwu! Bangiak cantekk :D Vee pn tgh terkial2 buat header baru utk 2014. Hahaa..

    ReplyDelete
  13. xdpt tgk g,br.. tenet slow.. xloading gmbr pon -.-''

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!