Terdetik.

11:23:00 PM Sally Samsaiman 21 Comments


Kita kan..kita kan...kita kan...malu la nak cerita...tapi nak cerita jugak!

*dush dush

Actually ni kali kedua dah ni...tadi g kedai Speedmart 99 yg ada dekat area umah ni...tup tup terjumpa "dia"...kali kedua dalam tempoh 2 minggu...adeh! tempat yang sama pulak tu...kenapa awak tegur kita tadi...kalau awak bayar dulu tanpa bg "ladies first"...sure kita tak perasan awak dah...sure...sure la kita tak senyum sensorang malam ni.........

kita kan..kita kan..kita suka tengok muka dia...dia nampak comel la...sangat...ok, dia handsome! aiseh!!

Yonghwa, I'm sorry! really sorry...

kita kan..kita kan...kita macam suka kat dia la...

*malu malu

Who are you man..?

*typing while playing Banmal Song by Jung Yong Hwa


*Banmal = For first time lovers

You Might Also Like

21 comments:

  1. shy shy pulak dia,ehehe :D
    layan lagu yong hwa ni,best best :)

    ReplyDelete
  2. huyooo akak sally ada crush !! ^^ Hihih

    ReplyDelete
  3. Hoho..adakah sally sdah jth cinta..hehe..:D

    ReplyDelete
  4. alololo jumpa kat speedmart pula kan,
    mesti dia dah perasan sally dulu tu bagi ladies first, kalau tak perasan takde laa kut hewhew
    tanda2 nak mulakan perbualan laa tu D
    malu2 lak sally ni, ada say thanks tak kat dy? haa

    ReplyDelete
  5. Ayoo tak tahu... kan sally dah merah muka.. ayo awak... tak tahu...

    ReplyDelete
  6. siapa agaknya crush kak sally tu eh? :p

    ReplyDelete
  7. wit..wit...amboi....kenalkan...hihi

    ReplyDelete
  8. agaknya sally dah jatuh cintu tu :D

    ReplyDelete
  9. akak kite yg sorang ni malulah pula..hehe... :)

    ReplyDelete
  10. hahaha klo ada jdoh pasti jmpa lagi..haha

    ReplyDelete
  11. Wow.."bila..dia,senyum pada diriku...hati ku rasa sesuatu.."
    Hehee..sesuai lagu tu utk sally..nak tau..sape la org tu..

    ReplyDelete
  12. ehem.. ehem.. sally dah jatuh cinta ya? hehe..

    ReplyDelete
  13. hati sally dah da taman la lalallalala

    ReplyDelete
  14. terus baca kisah ni..hihihi..ad jodoh 2 sally...

    ReplyDelete
  15. ehem ehem..kawan kita ni dah jatuh cinta kah?

    ReplyDelete
  16. Alah alah alahai kak sally kita ni malu malu meow pulak hihihiihiks. :3
    Kachink kachink wink wink hihihi kita paham perasaan tu wuu~

    eee sweeetnya omggg!!!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!