Sambut tahun baru dengan Exam!

1:20:00 PM Sally Samsaiman 33 Comments



Well, seperti yang semua orang tau...Sally merupakan pelajar degree part time...so, final exam dah menghampiri...kalender CNBLUE kesayangan sally tu pon awal-awal dah kena conteng denngan jadual exam....

Paper pertama pada jari isnin depan bersamaan 30th December 2013...huwaaaa...kenapa la cepat sangat masa berlalu...dah la hujung tahun ni merupakan masa-masa yang paling banyak kerja kat office...tapi dah namanya pun student....final exam tu mana boleh nak elak kan...??

Mintak tolong korang doakan sally boleh jawab exam dengan tenteram ye...sebab subject yang pertama ni sally sangat la tak yakin...serius...sangat tak yakin....mungkin sebab terlalu banyak benda yang kena ingat...lagipun sally tak minat subjek Math...huhu...

Kalau sally tak blogwalking tu, mintak maaf ye... ^_^

You Might Also Like

33 comments:

  1. caiyok sally pasti boleh..do the best exam

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks asha...! InsyaAllah sally cuba yg terbaik!! ^_^

      Delete
  2. Hehehe all the best! Dahulukan yang penting duluu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Vee!! I will...huwaaaa...I'm so scared!

      Delete
  3. Replies
    1. thanks Ina...! InsyaAllah kak sally cuba yg terbaik!! ^_^

      Delete
  4. selamat tahun baru dan all the best exam dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Itah...! InsyaAllah sally cuba yg terbaik ye..!! ^_^

      Delete
  5. Replies
    1. thanks husna...! InsyaAllah sally cuba yg terbaik!! ^_^

      Delete
  6. Sally! Strike for the best... InsyaAllah result gempak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak lieya!!! I'll try my best...doakan sally ye ^_^

      Delete
  7. Replies
    1. thanks Mazni...selamat tahun baru...tahun dpn SPM kan??

      Delete
  8. Gudluck akak comel.Semoga terus sukses hiks
    New Entri Updated : Long Time No See

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Adam yg comel..! InsyaAllah...Adam pun good luck ye masuk sekolah nnt!!

      Delete
  9. good luck cik sally...u can do it...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ct...! InsyaAllah sally akan cuba buat yg terbaik!! ^_^

      Delete
  10. Replies
    1. Amboi...siap capslock! Hehe...thanks qila syg!

      Delete
  11. all the best and good luck Sally..
    Sally boleh! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks aisya...I really need that luck! Hoho.... :)

      Delete
  12. all the best,kak sally! :DDD comelnya tulisan kak sally,hikhok... :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks fatanah..hehe..cantik? Tak la...tulisan biasa je tu..

      Delete
  13. Happy new year kak.
    And happy exam.wee..

    ReplyDelete
  14. Kita doakan semoga Sally dipermudahkan untuk jawab exam ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Anim...! InsyaAllah sally akan cuba buat yg terbaik!! ^_^

      Delete
  15. akak doakan semoga sally lulus dengan cemerlang untuk exam tu nanti.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak Aiza...! InsyaAllah sally akan cuba buat yg terbaik!! tak nak hampakan semua org... ^_^

      Delete
  16. semoga sally gigih mengulang kaji untuk subjek2 yang seterusnya, goodluck dear :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!