Ranking Alexa [1]

8:22:00 PM Sally Samsaiman 28 Comments

Orang bila menghampiri tahun 2014 ni, banyak yang bercerita pasal azam....sally tak nak la ikut trend..hahaha...so, sally nak cerita pasal pencapaian blog sally...well, even blog ni masih belum dapat pape anugerah jauh sekali diiktiraf...tapi sally sayang dia...

sebab apa...? sebab dia selalu ada untuk sally meluah perasaan...walaupun pada hakikatnya korang yang kena baca dan komen, tapi at least kita ada peneman bila kita rasa nak berbual tapi takde yang nak respon kat kita...hihihi


Buat masa ni...inilah ranking sally ... Globally dan ranking dalam Malaysia...jauh...masih jauh...sally teringin nak jadi macam kak +Mia Liana, kak +Farah Waheda Wahid  dan abang +Eraz Fadli yang masing-masing hanya menulis blog personal...tapi dah kukuh kedudukan mereka...hehehe...ye, sally mmg tgh bodek dorang ni...mintak tunjuk ajar..hahaha....

Sumber : Alexa Sally

eh, kalau korang rasa nak tengok ranking blog korang...boleh la tengok kat SINI...okay..? masuk je URL blog nanti dorang tolong kira kan...

p/s : Sally takkan ada kat takuk ni kalau korang tak datang singgah...entry terima kasih ni untuk korang! 

You Might Also Like

28 comments:

  1. Replies
    1. you too ikhwan! terima kasih tau sudi singgah selalu :)

      Delete
  2. Wow..hebat tu. Kita dah capai bawah 3000.hehe. tapi kena gigih usaha untuk capai target yang dihajati

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay! we'll work harder together okay..?

      Delete
  3. wahhhhh kira ok lah tu kak sally ni hihihihi
    ill support u ok!!! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...tak okay la qilah...
      belom puas! hikhik... :DD
      thanks for being the supportive sister! :)

      Delete
  4. mama punya berjuta-juta... jatuh habis sejak domain bertukar, apapun tahniah sally...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolololo...mama punya kejap je naik tu nanti :D

      Delete
  5. waahh... tahniah sally.. hmm.. saya lg lah xdek ranking lngsung kot. hikhik.. semoga terus sukses sally.. :D

    ReplyDelete
  6. Tahniah sally..sya pnya ranking mesti juta2..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sya! alololo...cuba la...insyaAllah boleh naik lagi... :D

      Delete
  7. wah.. tahniah sally.. hebat tu.. akak baru tukar domain bermula dari zero balik.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe kak Aiza...insyaAllah naik blk nanti tu...hihihi... :D

      Delete
  8. Singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

    Tahniah, pencapaian ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama...nanti sally singgah ye...dah lama follow pun sbnrnya ^_^

      thanks!!

      Delete
  9. Wah wah.. Tahniah. Susah juga tu nak sampai tahap macam kak sally... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. usaha selagi boleh niena...niena pun usaha sekali yup! ^_^

      Delete
  10. mg ditahun mendatang blog makin baik pencapaiannya

    ReplyDelete
  11. sernoknya kak sally ! haha hana? memang jauh sangat la kan. -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai...xpe...cuba slow and steady ye syg!

      Delete
  12. semoga terus maju ya sally dalam berblogging :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Ika !! insyaaLLAH...akan di buat ^_^

      Delete
  13. tahniah Sally.. Ros tak pernah check pun.. nka try jugak lah :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!