Purple!

9:23:00 PM Sally Samsaiman 47 Comments

Tetiba hari ni dapat inspirasi nak keluar daripada kepompong warna biru...so, hopefully berkekalan la gamaknya...hahahha....serius nak tukar warna tadi terfikir....betul ke boleh nak hidup tanpa warna biru..? Like seriously serious...???

Hahahaha...header tu still in progress lagi...nanti kalau dah ada masa baru boleh nak buat yang vogiee the vassss punya header....ye, sila maafkan saya kerana anda akan melihat perubahan setiap kali masuk blog..hehe...

kepada +Aefa Aerisya & +Nurul Farahizzati .... sila maafkan saya kerana berpaling daripada warna biru...hahahaha...semoga anda bahagia dengan warna biru...hahahaha...tu diaaa...dah macam putus cinta dengan warna biru dah haaa...

ke nak pakai warna hijau...?


You Might Also Like

47 comments:

  1. Replies
    1. tu la...tetiba rasa nmpk cantik je warna purple :)

      Delete
  2. Hohohooo.. Keluar juga kan. Vee pun ada terfikir nak keluar dari warna pink. Hahaha tp mcm tak nak je XD Usahakan, selagi mampu. Susah benoo orang cepat bosan cm kita ni kan kak. Vee lepas 2 3 minggu confirm rasa boring dengan wajah blog, nak tukar gakk. Hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me is sad...so sad...I have to abandon my blue pakwe..hahaha...alololo...jom kita bertukar!

      Delete
  3. Wahh, pestimee tengok blog ni kaler lain. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...tu puji ke perli..? hahahaha... ^_^

      Delete
  4. cantik la purple..tp ct lg suke biru...walaupon blog wrne putih salju...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally pun suka biru la ct! tapi nak berubah warna...sekali sekala :)

      Delete
  5. Wahh.. seronok jadi penggembala klu kambing2 warna warni mcm tu.. pasti ceria je .. Salam ukhwah Sally.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..? macam kecik-kecik dulu kita bela ayam warna warni..Salam ukhwah buat Khir jugak ^_^

      Delete
  6. purple mmg cantik! tapi dah boring dgn purple and pink, so saya pon terkena angin perubahan. skrang blog dah tukar jadi kaler brown. hehe..

    camat malam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...sally first time berjumpa kaler selain biru...pernah tukar pink..tu pun bertahan 2 hari..hikhik ^_^

      camat tengahari!

      Delete
  7. nak sambut thn baru ni , ramai blogger yg nak amik mood baru ... purple pun ok asalkan sally berkenan .

    ReplyDelete
    Replies
    1. berkenan tu berkenan kak...tapi sebab jiwa dan raga warna biru kan..hihi...tu yg konon sesedih tu :)

      Delete
  8. cantik1!!! alaaa qila baru nk tukar purple :P heheheheheh
    ok lah kak sally simple purple <3333

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks! alaaaa....qila namo tiru kak sally...namo namo...hehehe :)

      Delete
  9. Color purple one of my fav color.. so mmg cantik la pada mata akak.. berseri2 dah tgk blog Sally..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...thanks kak Farah...sally ni jiwa biru...tu yg susah sikit tu :)

      Delete
  10. biru dengan purple tu mcm lebih kurang ja kan.. try la warna pink atau oren.. kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...jgn nak kasi pening kepala kak..hihi :P

      Delete
  11. Wah..sama la akak,pun under construction purple..
    Kalau syg lg dgn biru bole guna purple & blue.:Dcantikkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, kak atien pun under construction jgk..? hihi...malas nak mix and match la kak..hahaha...stay dgn purple la buat masa ni...insyaAllah

      Delete
  12. purple pon cantik :)

    jemput join segmen baru di blog acik

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan acik..?

      insyaAllah..bakal menyusul :)

      Delete
  13. salam sallly xpyh tukar dah cntik sue suka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x payah tukar hijau..? hehehe...thanks sue! ^_^

      Delete
  14. comel sungguh warna ni. cute mcm tuan blog juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. malu titew...malu...malu...eh, puji blog tuan blog yg excited..hahaha..thanks Anim ^_^

      Delete
  15. Replies
    1. yeay! pasal syg Ain la tukar ni..hehehe

      Delete
  16. kalerfull la sally hehehe..cantik juga :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalaerpul..? kambing tu ke cadangan utk blog? :P

      Delete
  17. macam comel je..macam comel je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel macam sally..comel macam sally....hehe

      Delete
  18. purple mmg cantik. hehe

    p/s : pernah jugak terfikir nak tukar warna tema blog tapi mcm syg pulak nak tinggalkan warna tu. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..? sally suka purple lembut....

      p/s : tau tak hbs rabak jiwa raga bila tukar warna purple ni..? hihi ^_^

      Delete
  19. kak sally derhaka dengan warna biru T_T

    ReplyDelete
  20. Yeay! Purple pulakk... Cantik-cantik..

    ReplyDelete
  21. wah,cantik cantik.. sekali sekala tu kar angin apa salahnya kan,haha... blog saya pun tema purple... tak tau la pasni tema apa pulak,haha :P

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!