Perancangan buat Master kat luar negara.

10:08:00 AM Sally Samsaiman 31 Comments

Tau tak semalam sally mimpi ape..?

Sally mimpi sambung Master kat luar negara...tapi negara mana tak specific la...yang penting dok bantai speaking omputih je kat sana...hehehe...

Bila bangun dari tido, terus cakap dgn ibu...

"Ibu, kalau nak sambung master kat luar negara boleh tak..?"
"Boleh je...asalkan pandai jaga diri...kamu tu bukan reti nak jaga diri sendiri...!"

Hehehe...yes! dapat green-light daripada ibu...hehehe...

okay, sekarang nak g buat research sikit..hehehe...


You Might Also Like

31 comments:

  1. Bestnye kalau dpt smbung sana.Sy smbung kt Malaysia je mampu.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la..harap-harap bukan angan mat jenin..

      Delete
  2. wow..bestnya sally..kalau masih ada peluang belajar...y not sally...teruskanlah niat tu...amin

    ReplyDelete
  3. semangat sally semangat...best belajar kat negera orang...ika merasa dah ;)
    tapi rindu laaa, banyak yang berbeza nanti..kena kuat...sebab tekanan belajar jauh dari negara sendiri ni pelbagai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu..kan ika..rasa jeles tgk kwn sambung degree kat luar negara...huhu

      Delete
  4. Akk buat master kat rumah jelah... Jaga anak...hheee....

    Semuga berjaya buat master diluar negara....

    ReplyDelete
  5. jom sama2 sambung oversea... tp bila tu tak tau lah.. hehe..

    ReplyDelete
  6. weeee.. best nyerrrr belajar oversea.. Belajar lah sally selagi muda.. ^_^

    ReplyDelete
  7. wahh acik pun ada niat macam tu .. semoga tercapai yer ^_^ in sha ALLAH

    ReplyDelete
  8. wah...bestnya...hopefully jumpa deal yang terbaik untuk continue study...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. it is my dream too.. insyaAllah kalau ada rezeki but seems like I don't get the green light from my mum.. ==

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu..kalo gitu susahlaa..baru nk ajak join..hehe

      Delete
  10. wah,bestnya sambung belajar kat luar negara! hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fatanah pun kena ada cita-cita camtu..InsyaAllah :)

      Delete
  11. Wah.... Seronok tu kalau dapat belajar luar negara. Saya ada gak impian nak belajar oversea.. :D Semoga tercapai cita2 akak tu ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..? Niena pun boleh...kerja keras InsyaAllah ada peluang...amin...amin...

      Delete
  12. Bagusnyaa sally. Nina ni bila la dah terbukak hati smbung belajo lagi. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai kak nina...xpe..jaga baby dulu...hehe

      Delete
  13. bestnya kak sally. hana? nak ke luar melaka pown susah. haha semoga tercapai nak ke sana ea kak sally :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..susah la gitu..hehe..InsyaAllah...amin..amin ya rabb..!

      Delete
  14. In shaa Allah.. semoga dipermudahkan semuanya Sally.. aamiin. :)

    ReplyDelete
  15. Wahhhh , akak nak sambong MASTERR !! Belajarlah & carilah ilmu walaupun sampai ke negeri China . HUHU ;)

    ReplyDelete
  16. bagus kalau dapat sambung master kat luar negara.. negara manakah pilihan sally? adakah korea?

    ReplyDelete
  17. Gudluck..bagusnya kalau dpat belajar diluar negara, kutip pengalaman ditempat orang, kan

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!