Pasar Malam Semalam.

4:40:00 PM Sally Samsaiman 23 Comments

Semalam kan...sally g pasar malam...dekat je dengan umah pun...rutin mingguan sally setiap rabu mesti akan ke pasar malam...sebab tu barang basah untuk rumah murah sikit...

Semalam bad mood sikit...entah kenapa...mungkin sebab masalah wanita kot...so, muka pun muram je...dengan ibu dengan abang sally pun sally malas nak bercakap...lebih banyak diam....

Abang sally dengan ibu g kat kat bahagian sayur..sebab sally suruh...sally rasa rimas pulak..sebab pasar malam time tu dah tengah ramai orang...sally suruh ibu g cari sayur dulu...biar sally yang cari barang basah...

Sampai depan ikan...pilih-pilih...sebab mahal..! hahaha...siap berkerut kepala dok fikir kenapa ikan mahal sangat...budak yang menjual tu pun dah stress sbb sally renung ikan dia lama sangat...

"Cuba jangan berkerut sangat muka tu..."

Sally pun terus la membebel...ikan ni mahal...ikan ni bla bla bla...siap tanya lagi...ibu nak ikan apa...mana ibu...dah macam popcorn dah mulut sally...

"Mana saya tau mak awak nak ikan apa..."

Slow je jawapan dia...eh, kenapa abang sally ber"awak-awak" pulak dgn sally...pulak tak sedar diri panggil omak sendiri "mak" instead of ibu...sekilas pandang ke kiri...

okay, bukan abang sally...

Malu dah...

Kenapa dia..? Dia yang sally cerita salam entry ni...camne la Ampang ni boleh sekecik ni jadinya...so, I just can assumed that his living around here....

Masa tu dia dengan "mak" dia kot...sebab mak dia pun tgh pilih ikan...pastu dia berlalu gitu je...sebab mak dia dah selesai pilih ikan....

Awak....nama awak sape ni..?

Kan dah melepas. Padan muka. Padan muka Sally.

http://pad3.whstatic.com/images/thumb/8/87/Know-when-You-Love-Him-or-Her-Step-1.jpg/670px-Know-when-You-Love-Him-or-Her-Step-1.jpg

You Might Also Like

23 comments:

  1. Acewahh, dalam moody moody pun boleh blushing bila jumpa si pujaan hati... haha, TERBAIKLAH Kak Sally!!

    ReplyDelete
  2. Sally kt area ampang ehhhh. Dekat jea kite. Hihi

    ReplyDelete
  3. Sally..lenkali tanya nama dia lelaju..hehe ^_^

    ReplyDelete
  4. ehem.. ehem..
    mcm sweet je laki tu cakap macam tu kat sally.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. owhh kak sally dah jatuh cinta. haha :P

    ReplyDelete
  6. panjang jodoh tu.. sampai ke pasar diikut.. hehe..

    ReplyDelete
  7. ada chemistri tu sally asyik terjumpa ja hihi

    ReplyDelete
  8. whoaaaa!!! sangat dramatic ni!
    sally make a move sally, make the first step huuuuu :)

    ReplyDelete
  9. hahaha... lain kali jangan mudiii je. Cer senyumm..

    ReplyDelete
  10. wah....da 3 kali ter tu..lau akak da mcm fikir jd tanda tanya..suke3

    ReplyDelete
  11. header baru nampak...
    okay. dunia kecik macam dalam google map

    ReplyDelete
  12. wehehehheee.. kenapa sally bad mood wktu macam tu. rugi nya.. ^_^

    ReplyDelete
  13. comey header baru dia naa :) jemput singgah blog shafiq A Gentleman To Be

    ReplyDelete
  14. kalau ada jodoh tak ke mana, mana tau nanti jumpa lagi.

    ReplyDelete
  15. hehe.. macam dalam novel pula kisah sally ni.. tak sabar nak tunggu apa sambungan kisah ini.. mungkin itu dinamakan jodoh sally tu..

    ReplyDelete
  16. Aaa!! Something smells fishy :D :D Alololo tersengih pulak Vee baca entry DIA tu. Hahah!!

    ReplyDelete
  17. Omg sweetnya kak sally dgn dia ish dush dush :p haih qila pulak over dpn laptop senyum mcm ape ntah hihihihii best of luck kak sally!!!
    GO GO GO!!!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!