Okay, rindu CNBLUE.

11:00:00 AM Sally Samsaiman 34 Comments


Okay, entry ni entry rindu...huwaaa...lama rasanya takde post pape pasal jadual cnblue...lately dorang takde banyak aktiviti pun...cuma ada 2 konsert kat Japan, release album Japan (Present), aktif dalam Cheongdamdong 111...eh, korang tengok tak Cheongdamdong 111..? Cheongdamdong 111 ni macam reality show yang tunjuk kehidupan artis dibawah FNC Entertainment...dia macam reality drama la... korang boleh baca kat sini...

Tahun 2014, CNBLUE akan kembali aktif untuk world tour dorang...cuma kali ni lebih ke arah Amerika Latin, Chile...yang ke arah sana la...mungkin takde ke Asia atau spesifiknya takde Malaysia...eh, takpela...biar sally g jumpa dorang pulak kat Korea...okay tak..?

You Might Also Like

34 comments:

  1. Replies
    1. hahaha...sally simpan akak dlm luggage bole??

      Delete
  2. okay sangat pastu jangan lupa sampaikan salam anne kat jong hyun eh? mntak kan otograf jugak..kehkehkeh..

    ReplyDelete
  3. kalau sally gi korea jgn lupa bawa ole2 cnblue ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asha cakap kalau kan..? okay, kalau sally pergi :P

      Delete
  4. rindu CN Blue =;( terutama Yonghwa ..

    ReplyDelete
  5. Rindu pulak.. Hahaha.. Yeahh, next year akak gi KOREA! Woots!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu la Vee...semangat nak blaja xde ni...hahaha..ok, lawak je :P

      Delete
  6. Replies
    1. satu-satunya la kumpulan yg sally minat pun kak...hehehe...eh, lupa Maroon 5! ^_^

      Delete
  7. Ok sangat lah tu kak sally huhuhuhu bestnyaaa :DDDDDD
    Kirim salam peluk cium hugs untuk diorang eh hehehehehehe
    and culikkan satu korean encem skt masjid sana eh heheheeheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi! dah peluk, cium lagi, hugs lagi...okay, nnt kak sally kena kawen dgn salah sorg baru bole tunaikan amanat qila :P

      Delete
  8. haha, nnti nk kirim autograf minhyuk yepp..

    ReplyDelete
  9. yong hwa o yong hwa... :) yg pting jauh di mata dekat di hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. oohhh...yonghwa! hehehe...eh, mana ada dekat di hati...mmg dalam hati pun <3

      Delete
  10. rindu CNBlue gak!!! sangatttt.. tkpe next year gi bercuti ke sana nk jumpa diorg la .. and i watch cheondamdong 111!!!!! super best giler! cnblu jjaangggg!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak Fear!! huhu...hahaha...sally tak follow lagi cheongdamdong sbb nak dekat exam.. :D

      Delete
  11. npknye mmg takde la dorg nk ke Msia tahun depan yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde la hafiza..huhu...GD pun xde dtg KL...eh? ^_^

      Delete
  12. akhirnya ada pun entry pasal CNBLUE,haha... akak rindu CNBLUE,saya rindu entry akak yang pasal CNBLUE... eh? haha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fatanah rindu entry kak Sally meroyan dgn cnblue ek..? Hehe... :)

      Delete
    2. haha,lebih kurang mcm tu lah... sebab best baca,tak tau kenapa... hekhek :DD

      Delete
    3. hahaha...kak sally segan nak meroyan...takut org tak suka..

      Delete
  13. untunglah org tu nak pegi korea nnt

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAIGOO~ mana ada la anim...hehehe...anim salah informasi ni :P

      Delete
  14. Replies
    1. jom..jom kak...hehehe...akak sponsor sally ^_^

      Delete
  15. sangat okay!! ihiks
    terus pi cari kat korea je senang habis cerita~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally ingat nak g masuk minang Yonghwa laa...hahaha :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!