Ohhh...baru tau....

3:15:00 PM Sally Samsaiman 52 Comments

Yeay! Siapa yang dah baca entry Terdetik dan jugak Pasar Malam Semalam ..

Meh nak sambung kisah cinta dua benua ni...ehee...amboi! jauh sampai dua benua...hahaha...semalam hari Rabu...hari ke pasar malam...hari kita membeli ikan...hari kita membeli keropok lekor yg sedap dan hari untuk berjumpe kekasih gelapku...

Eh, sesuka hati panggil kekasih gelap...yela...jumpe kat pasar malam kan...so, gelap...hahaha...cuma bezanya semalam jumpa kat Speedmart...okay...kali ketiga, eh kali keempat ye jumpa...

hoooray! dia tegur Sally dulu...so, kurang sikit rasa janggal....kan...semalam cuma short conversation...sebab dia macam kejar masa....okay! dia tanya nama kita...kita suka! tapi kita cakap nama kita Siti instead of Sally...kang dia kata budak dtg dari planet mana pulak nama omputih...hahaha...eh, kita tak tipu ek...mmg nama kita ada Siti...tak caya tnya kak +Lieya Von Jay ...

Borak pasal dia tinggal mana, keja ke...bla bla...almost 10 minutes jugak sbb sambil beli barang sambil borak...tetiba dah macam kawan baik pulak kan...padahal baru je jumpe 3-4 kali...

elehh...korang nak tau nama dia kan..? ke sally sorang je yang nak tau nama dia..? -_-'

So, encik baik hati tu nama dia Zaidi...orangnya putih...dalam lingkungan umur 20-21...berpangkat adik rasanya...sebab muka dia baby faced sangat...okay, terasa diriku tua...sadis! Kita takmo jadi kakak.... -_-'


You Might Also Like

52 comments:

  1. Banyak nye kebetulan terjumpaa .. Jodoh kuat tu kak sally ..

    ReplyDelete
  2. waa.. dah ada progres... bagu2..
    eh, blog ni pun berubah lagi..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...kebetulan je tu...bila last dtg..? Rasanya dh seminggu pakai ni...

      Delete
    2. owh.. dah lama sangat x datang la ni.. kantoi.. heheheh

      Delete
    3. Tau xpe...hahaha...I got you...!!

      Delete
  3. wah sally ada kena kasi grenn light tu..apa lagi hihi

    ReplyDelete
  4. phwittttt, maka bunga berkembang mekar dalam hatiiii... hikhik take advantage dengan nama yang jarang2 sally guna tu yerrr.. betol2.. Nama sally memang ada siti pon.. hikhik.. Comel nama ayah dia bagi kat dia.. ^_^

    ReplyDelete
  5. Nih baru betul kekasih gelap yang cerah hehehehe jgn dia panggil ko akak da dik hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhh tak kak..haha...jgn berani dia panggil kakak..! :)

      Delete
  6. jumpa kali ke 5 blh la tukar no phone lak ... heheheee

    ReplyDelete
  7. Fewit..Ada peningkatanlah....hihi.

    ReplyDelete
  8. Berbunga hati bila dapat tau nama... amin..

    ReplyDelete
  9. Hohohoo..akak ada baca semua entry tu..lama gak dpt borak 10 minit,tp mst sally rasa eiii kejap je la kan..hihii..lau ad. jodoh x kira lah dia tua ke muda kan..kann..
    Zaidi nama dia..mcm da boleh bygkn pulak org nya cam ne..hihii..lelebih pulsk skak ek.:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh..eh..haha.. 10 minit tu okay la...sbb sambil pilih brg smbil borak...hehe..amboi..siap bayangkan tu..

      Delete
  10. piwwieeeettt.. dah ada peningkatan nampaknya..
    hope pasni jmpa lagi tukar2 no phone pulak ye? hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, ingat nak kawen dh..baru mintak no tepon ek..? Haha...

      Delete
  11. wahh wahhh~ banyak kali tu dah jumpa. mcm ade jodoh je ni :P

    ReplyDelete
  12. ahahaha~ one step closer~~ Hihi :D

    ReplyDelete
  13. ehem. ada jodoh kot kak sally. hehe. ehh dia muda lg kak sally tak jadi masalah pown. ramai je sekarang lelaki cari wanita matang. cehh XD XD ok kak siti? ^_^

    ReplyDelete
  14. (~^_^)~~(^_^~)
    Oh zaidi~~~ finally!!! Hehehhehehehehe :p
    \\(^O^)//
    piwit piwit woot woot!!!!

    ReplyDelete
  15. Macam best je..macam comel je..nway cute story sally...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...bole dibukukan nnt...haha..thanks kak..

      Delete
  16. mungkin dia boleh jadi jodoh sally.. hehe.. dia study lagi ke dah kerja sally?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin ke...? Hehe...kerja kak...kat area KL tp xpasti kat mana or sbgai apa

      Delete
  17. wah dalam hati ade taman ek skang ni adik akak hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana ada taman...ada kebun sayur je...hahahaha

      Delete
  18. biar umor tua janji npk mude.. hehe...

    ReplyDelete
  19. tak tanya dia duduk mana? mana tahu kejiranan sally juga ke kan, hahaha
    ada jof=doh ni, selalu sangat terjumpa ihiks...zaidi rupanya ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia dok jauh sikit..dekat dgn jln nk g office sally..hehe...yup..zaidi nama dia...

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!