MNM - Meeting & Makan

6:00:00 PM Sally Samsaiman 32 Comments

Semalam tetiba dapat memo daripada Dato' yang kata ada meeting tergempar pagi tadi...masing-masing dah cuak dah...ingat kot kenapa ada meeting...kot ada pape hal ke kan...hehehe...rupa-rupanya Dato' saja nak buat meeting akhir tahun...saje nak tau perkembangan staff...dan kerja-kerja yang sedang berjalan...

Meeting start sharp pukul 8.45am pagi dan berakhir lebih kurang pukul 10.30am...time tu lauk still belum sampai...so, masing-masing naik la ke office balik sebab meeting room kitorang ada kat tingkat bawah...so, dalam pukul 11.30 camtu caterer sampai dan masing-masing tak mampu nak tunggu sampai pukul 1pm...hahaha...



Bos kan orang pakistan, so lauk dia mmg la nasi beriyani..hehe...ada ikan goreng, nasi bukharo ayam, dalca, kari kambing, acar timun dengan nenas dan yang paling gempak sekali, KETAM! perghhh...mmg havoc gila la makan ketam...masing-masing hilang ayu nya bila makna ketam...hikhik...


So, dalam pukul 12.30pm camtu masing-masing dah habis makan...sebelum naik sambung keja...kita ambik gambar dulu...hehe...alhamdulillah...even sakit masih ada tapi still bersyukur dengan rezeki hari ni...

p/s : Hujung tahun ni takde bonus laa..hoho...sebab bonus bulan depan!! ^_^

You Might Also Like

32 comments:

  1. Wahh best betul dapat makan2 ni .. Lama dah tak makan ketam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...mkn free mmg best...hikhik..kak sally pun tunggu bos belanja je

      Delete
  2. klu cuti sakit , confirm x dpt mkn sedap . dpt dgr citer jer ... heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak..time sakit ni..dpt mkn sedap...lg la berbaloi..

      Delete
  3. Paling gempar bila nak meeting. Rasa macam bila2 masa je nak kena bom dgn bos.. (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau xpe...dh la lately ni selalu je dorg ni dtg lmbt...huhu

      Delete
  4. nasi bukhora sedap. ibu hana ada jugak kadang buat. sedap. ok kak sally. nanti bonus belanja hana haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...? Tadi byk pulak ayam dia..hehe..belanja..? Dtg KL dulu..

      Delete
  5. Replies
    1. Mkn free mmg bnda yg paling happy...hahaha

      Delete
  6. wahhh waaaahhhh dapat bonus nanti jom pi makan korean food hewhewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn ajak je..huhu..jom g makan..haha..

      Delete
    2. sally pm number kt email, pape leh halo2 ihiks

      Delete
  7. sdapnye...selera tgk...tp ct x mkn ketam....hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally pun xleh mkn...tapi layankan je tekak..dah teringin..huhu

      Delete
  8. wahhh orang tu dapat bonus la nanti..
    belanja la kitorang eh? hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, belanja...? InsyaAllah...rezeki yg akan di panjangkan

      Delete
  9. ya allah
    free food?

    OK ILL GO!!!
    heheheehhe yes kak sally free food is the best everrrrr
    and and and
    food shopping is the best shopping everrr.
    anything about food is so menggumbirakan hahhaahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Indeed...hehe..free foods is awesome!! Hahaha..

      Delete
  10. akak suka meeting sebab dapat makan free
    akak x suka meeting sebab tersenguk2 dalam meeting

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa la tu kak putri...haha..hbs meeting elok je mata kan..?

      Delete
  11. untunglah dapat makan ketam! dahlah free, boleh amek berapa ekor yang kita nak :b

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..mau tak untung...melantak 2 ekor gak smlm..alhamdulillah...rezeki dari Allah

      Delete
  12. wahhh... best tu dapat makan free... sedapnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg best kak..part ketam tu yg paling havoc!!

      Delete
  13. waaaa, ketammm??
    mcm jarang je dengar makan2 mcm ni ade lauk ketam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jarang ek...? Bos sally tau ktorg suka mkn ketam...kadang-kadang mmg dia tempah..huhu

      Delete
  14. Wah..makan besar. Siap ada ketam..suka2.. Bonus? Ehem..nak minta belanja kepsi la camni.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Besar tak besar la..dato' mmg suka belanja makan..hehe..pastu bising staff dia makin besar...hehe..kepsi.? No poblem..lepas anim blnje kyochon! Hihihi

      Delete
  15. best dapat makan-makan.. orang belanja pula tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...alhamdulillah...murah rezeki incik boss :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!