Mimpi Lagi...?

4:34:00 PM Sally Samsaiman 42 Comments

Ehem...hari ni lambat sangat update...sebab sally tgh update baki cuti staff...ye semua staff yang gila ramai ni...separuh hari nak settle kan sebab dah nak bawak kedepan cuti yang mana ada, belum kira yang unpaid leave...huhu...okay, macam dah lari tajuk dah ni....

Mimpi lagi..? Sally rasa rata-rata daripada kita mesti bila tidur dimalam hari akan bermimpi, tak kisah la mimpi apa...ada yang mimpi kena kejar hantu, ada yang mimpi tetiba berlakon dalan cerita The Inheritors...tak kurang jugak yang mimpi berkahwin, mengandung dan sebagainya....

Sally pun tak lari daripada situasi diatas... Sally pernah bermimpi jadi ahli kelima Hawaii Five-0, pernah mimpi jumpa dengan Jung Yong Hwa yang mana mmg jadi kenyataan....Sally jugak pernah mimpi dapat sambung Master di luar negara....pernah jugak bermimpi pasal ular....Banyak gaya la sally mimpi...kadang tu sally update dlm blog...kadang tu tak update....tengok mood...hehe...

Sepatutnya sally cerita pasal mimpi ni semalam sebab ni mimpi kelmarin...hehe...macam lambat sangat ek..? tapi sebenarnya takde la mimpi yang hebat sangat pun...cuma mimpi sampai ke Korea...huhu...mungkin sebab dah teringin sangat nak pergi kan...tu yang gitu mimpinya....tapi serius mmg best la mimpi tu...because I've travel most of the places that I've watch in the movie or drama...nampak tak..? nak mimpi pun kena tempat yang kita tau je...hahahaha...


Takde pulak nampak kelibat Jung Yong Hwa atau kumpulan CNBLUE, jauh sekali semua cast dlm Running Man...mungkin semalam cuma Allah nak bagi kesempatan untuk gembira...gembira bila terkenangkan environment di Korea...masa tu tgh musim luruh...rasanya la sebab tak nampak macam winter pun...tetiba macam dalam dunia ni ada 2 musim je kan..?

Kak Nadia dah ajak ke Korea bulan Oktober tahun depan...nak ikut ke tak ni..?


You Might Also Like

42 comments:

  1. apa algi sally..pergila bukan selalu kan..da teman plak tu hihi

    ReplyDelete
  2. macam-macam mimpi sally nih yer.. hihi

    ReplyDelete
  3. hamboi...jauh betul mimpi sally tu ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...biasa la kak...dah alang-alang nak mimpi...hihi...

      Delete
  4. amboi,kak sally,hihi :)) kalau mimpi yang baik2 best lah,hehe :) akak pegilah dengan kak nadia,dia dah ajak tu,ngee~ jangan lupa bawak balik hadiah untuk saya :P :P

    ReplyDelete
  5. hehee. yeaa dahhh tuuu. korea! tunggu sally datang!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alololo...kak nina oiii...lambat lagi..fikir dulu.. :)

      Delete
  6. kak pon pernah gak mimpi g korea .. best sungguh.. org dh ajak tu pergi la. jangan lupa ole2 utk akak kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...biasa la tu...hehe...akak xnak ikot..? Hehe... ^_^

      Delete
  7. sally, dah ada yang mengajak tu, apa lagi, jangan lepaskan peluang, mana tahu mimpi jadi realiti, betul2 sally jejak kaki ke korea... haaa ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak pergi tu bole....tapi nak kena fikir kewangan...hihi

      Delete
  8. Moga mimpi jadi kenyataan.. In shaa Allah

    ReplyDelete
  9. wahh mimpi pun dah rasa best apa lagi kalau dapat pegi sana..
    pegi la sally, bole beli ole2 untuk kitorang.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...amboi..siap kirim ole-ole dah..hehehe...InsyaAllah...!

      Delete
  10. Bestnya..pg la allu..bkn sllu ada pluang g korea ni..skrg ni sya sllu mimpi top..hahaha..mcm best je..angau btui la..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi..dok mimpi top haaa..hehe...InsyaAllah kalau ada jodoh sally dgn Korea, ada la..

      Delete
  11. mimpi pun jadi lah.. apa lagi sally.. pegilah, barulah mimpi jadi kenyataan.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  12. wahhhhhhhhhhhh bestnya at least dah mimpi dulu dah :D Hope ALL ur dreams come true kak sally. Except for mimpi ular tu lah hehehehe.
    Wahh, pe agi. Gi lah kak sally huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Qila sponsor kak sally..? Kalau qila sponsor kak sally g...hahaha....

      Delete
  13. wa,...seronok kn kalu dpt pegi.....pegi la sally....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg best ct...tp part nak kumpol duit tu yg garu kepala...hahaha

      Delete
  14. ikut je lah Sally.. hehe.. bukan selalu pun. :)

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. jom...! Sally insyaAllah g bulan November..nak ikot..?

      Delete
    2. nov? thndepan? tarikh dah confirm ?

      Delete
    3. tarikh belum dapat...tgh cari...tapi mmg early November la... :)

      Delete
    4. kalau bukan public holiday boleh la join.. kekeke.. gile taknak g korea. hahahah

      Delete
    5. kali ni g 9 hari kot...hahaha...meh PM email...org nak kasi budget.. :)

      Delete
    6. eh lupe plak. jgn publish emel tu hahaha

      Delete
    7. Haha...org nak email smlm...tapi tak jumpe save kat mana..hehe..tunggu kakak tu email blk tau...haha... ^_^

      Delete
  16. semoga mimpi sally menjadi kenyataan.. :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!