Lepas kempunan.

6:54:00 PM Sally Samsaiman 37 Comments

Alhamdulillah...hehe..akhirnya...lepas gak kempunan nak makan Korean foods..nak masak tu boleh...tapi kan...kita kan...malas...kalau confirm kawen dgn yonghwa baru kita rajin..hahaha...okay, jokes!

Hari ni berdua dengan ain..hehe...dia mmg partner in crime kalau bab-bab makan...lagipun belanja dia sebab birthday dia hujung bulan lepas...nak beli hadiah, macam xtau nak beli ape..hehe...belanja makan pun okay kan..?





Hehe...muka yang flawless tu hasil daripada camera 360...haha..abaikan...

You Might Also Like

37 comments:

  1. Nampak mcm best pula makanan tuuu. Hehehe. Ngidam tetiba

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak nina try la..hehe..jgn kempunan...kesian baby..

      Delete
  2. ini kat dubu dubu ke seoul garden? slrrrppp~ ade kimbab :9 tak penah makan, tpi nampak mcm sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak...dua-dua salah..hehe...ni kat gomonae...nanti check entry lama..hehe..kimbab dia sedap!

      Delete
  3. akak ni.. org tgh sengkek ni la dia tunjuk makanan sedap2.. btw, mana biru??? kenapa pink ni.. oh no~~~!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai...akak pun sengkek kot gg..ni sbb mengidam je ni..haha..relax...ni sementara...nnt akak tukar biru blk..

      Delete
  4. Replies
    1. Mana tau sedap ni..? Hehe...tp mmg sedap pun... :)

      Delete
  5. fullamak sedapnya sallay..nak juga hehe

    ReplyDelete
  6. Sedapnyaaa kak sally !! Semoga dapat kahwin dengan yonghwa kekekeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg sedap fiqah...hehe...amin..amin..seratus kali...

      Delete
  7. Uwaaa! Lapar lah.. Meleleh air liur tengok korean food dia.. Kak tak ajak saya.. Ehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa...kalau umah kita sebelah menyebelah...dah lama kak sally ajak...weee..

      Delete
  8. bestnya, kak sally :DD mesti sedap, kan.... Ina tak pernah pun, merasa Korean food ni... huhuu..

    jemput baca entry baru Ina :) http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/12/hargai-orang-yang-percayakan-kita.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg best ina...okay..nnt kak sally terjah...

      Delete
  9. sedap3...tapi ika jarang laa dapat makan korean foods...ika sorang je pun gedik2 nak makan..yang lain tak suka...tunang ika? sama je tak suka...so sedih hahahah

    ReplyDelete
  10. nnti nak try lah mkn kt tempat ni kalau terbang ke sana lg nanti. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn lupa bg tau n ajak sally sekali....hehe

      Delete
  11. macam sedapje yang berkuah tu,macam tomyam ke sally?hihi..xpenah makan korean foods^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu...lebih kurang la...tapi dia pakai kimchi buat perasa...

      Delete
  12. kimchi erk?? hana dar hari tu teringin tp takut tak boleh masuk tekak. sedap tak?? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..kimchi jjigae...huhu...kalau akak ok je...sbb dh biasa...tp tgk kedai jgk...ada yg kimchi dia langsung xleh mkn...huhu

      Delete
  13. terlepas juga hajat sally mengidam makanan korea.. akak tak pernah lagi mencuba makan makanan korea.. :D

    ReplyDelete
  14. macam best je...macam best je..macam best je...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!