Kita Nak!! Kita Nakk! (Part 2)

3:30:00 PM Sally Samsaiman 40 Comments

Wahhh...dengan sesuka hati buat part 2...even part 1 pun takde orang nak kasi kat kita....takpelaaa....kita tau takde org sayang kita...Sape la kita ni....sape laa...eh..?

Okay, gurau je...hehehe... (^_^)


Part 1 semuanya penuh dengan makanan dan doraemon ye...kali ni sally tak nak makanan...sally nak benda ni...


Alolololo...comel sangat ni....hehehe...ni omputih panggil plushie...tau dok plushie tu ape..? alahai...plushie tu bantal...hehe...ye..ye...kan senang kalau sally tulis bantal je tadi...hahaha...kalau tulis direct nanti entry pendek sangat...nanti sally takde idea nak update blog...hahahaha....

Bencinya tengok plushie ni...comel sangat....kalau nak beli kena order daripada Indonesia...guess berapa harga dia..? malas nak teka ek..? hehehe...harga dia Rp 90,000 je...bersamaan RM27 setiap satu...ye....mahal....siap telan air liur kalau nak kumpul 4 sekali....tapi serius comel kan..? ke sally je yang rasa dorang ni comel..???

ohh...korang tak suka CNBLUE ek..? takpe...nah ambik Big Bang!


okay...peringatan...
G Dragon @ GD untuk +Aefa Aerisya 
T.O.P untuk +adrianna syaz 
Daesung untuk +asha hana 

okay...baki baru korang boleh ambik... I meant...ambik gambar jela...mmg idok la sally nak belikan...sally nak beli sendiri pun tak terbeli...hahahaha...

You Might Also Like

40 comments:

  1. haha comel2 la pandai diorang buat

    ReplyDelete
  2. akak sayang jer sally...ekekekeke...sally sayang akak tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shayang....hehe...tp lg syg kalau akak belikan bantal ni satu...hehe

      Delete
  3. eh memang comel la...!! terbaik la..apa lg..order cpt..kekeke..:P

    ReplyDelete
  4. ee comelnya. tpi saya suka lagi bantal yg ada bentuk rabbit, kucing. comel sikit :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli bantal ni baru bole feeling tido dgn cnblue....haha...berteman gittew! B-)

      Delete
  5. Replies
    1. Cukup utk ieda..hehe..sally kena budak cnblue 4 org tu baru puas..

      Delete
  6. Sya mau jgk..sya mau...wwwww..sgt comel t.o.p ku..hahaa..sally jom kita test buat plushie ni..nak tak?^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu...amik la..sally kasi free jer t.o.p tu kat sya..hehe...alooo...sally tak reti menjahit...huhu...sya try la...sally tak suka yg pakai felt... :-)

      Delete
  7. Replies
    1. X bole..! Hehe...yonghwa sally punya msred.. :)

      Delete
  8. wahh.. bantal pun ade.. dapat satu lenalah sally tido tiap2 malam.. hihi.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua ada...psl tu la makin lama dorang makin kaya...hehe

      Delete
  9. comel nya daesung !!!! huwaaa. nak jugak ! haha tapi mahalnya. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...psl tu kak sally kasi gmbr dae sung..hahaha...tp mmg mahal... T-T

      Delete
  10. ala.. nak top.. mmm.. xpe r.. taeyang pun ok la.. hahaha..

    ReplyDelete
  11. LOL siap book setiap sorang dah haa ahahahah
    memang comel2 sally ni semua tapi mahal juga kan, agak2 kalau orang DIY tuk sally berapa tu dia charge kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni ready stock...bukan yg jenis kain felt tu...dia jenis kain baldu yg lembut tu...hehe...so, ika nak belikan ke...? :)

      Delete
  12. Replies
    1. Haip!! Yonghwa ada satu je..tu pun kak Sally punya..! :)

      Delete
    2. Kak Sally amiklah bantal tu.
      Saya nak yang betul.. :P

      Delete
    3. Amboi..lawan tokey ni...hahaha...

      Delete
  13. wahhh memang comel..tapi kita nak kim bum ..hehe :P

    ReplyDelete
  14. serius memang comel sally.. nak juga... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kn kak..? Kalau sally dpt..tido tak nak bangun dah..hahaha

      Delete
  15. wuu~ cutenya! hehe... nak jugak nak jugak... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba belikan satu utk akak..hahahaha

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!