Hong Kong.

3:33:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

eh, apa yang Hong Kong..?

Hehehe...saje nak kasi tau Bos sally dah selamat ke Hong Kong dah...hahaha...2 minggu la incik boss pergi kesana...bos yg kedua pulak mmg jarang masuk office...Dato' pulak masuk sekali je sehari..tu pun waktu pagi before kitorang masuk office..

hehehe...bila bos takde..? apa nak buat..? nak mengulor..? ohh tidak! banyak lagi kerja nak kena buat daripada mengulor...hehehe...cuma takde la terlalu pack sgt kerja kan...sebab encik boss takde..

agak-agak ape yang bos bawak balik utk kitorang ek..?
http://www.asia-travel-notes.com/wp-content/uploads/2013/10/hong-kong-disneyland.jpg
Google's

p/s : tetiba dengki sebab incik boss kata nak g Disneyland...huwaaaaa...nak g jugak!

You Might Also Like

15 comments:

  1. Apa agak-agak ole-ole yg dia bawak balik

    ReplyDelete
  2. pasti bos bagi sally patung doraemon hehe

    ReplyDelete
  3. same laa ngan zara ari ni.. tp bos zara xg hong kong, cuma kluar g meeting jer.. hikhik..

    ReplyDelete
  4. mintak la ole2 ngan bos.. pastu share ngan anne jugak.. hehehe

    ReplyDelete
  5. kalau boss bg apa2 dari hong kong kat kak sally kan. hana nak cket. hahah nak dengki jugak :P

    ReplyDelete
  6. ala bestnya pegi disneyland..jom sally??? hehe

    ReplyDelete
  7. Lepas ni confirm blog sentiasa update. Hahahaha. Jgn jeles la kak. Silakan jeles bila dia ckp "sally, sy nak pergi korea ni. Ada apa2 pesanan tak?". Hahaha :P

    ReplyDelete
  8. Mesti bos bg cenderahati nnti ni.hehe

    ReplyDelete
  9. akak pon kalo boss pegi cuti2 luar negara mesti terpikir souvenir yg dia akan bawk balik utk kami semua hikhik ^_^

    ReplyDelete
  10. Best!!.. pujuklah boss ajak buat company trip.. ramai2 pakat pujuk dia.. :D

    ReplyDelete
  11. kalau pergi hong kong 1 company best juga.. :D

    ReplyDelete
  12. kenapa tak ikut boss pergi sekali.. hehehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!