Saturday, December 14, 2013

Hello #1213


Kenapa review...?

Sebab sekarang kan bulan December 2013... (1213)....
Saje laaa...lagipun kan dah masuk akhir tahun...saje nak review kawan-kawan....sally pun buat kali pertama nampak kakak ni....masuk blog dia...jom terjah sesama!

http://msredcheesecake.blogspot.com/

 Sally rasa dia pangkat kakak ni..hehe...banyak cerita pasal 'boyfriend' dia yang kecik comel tu...kalau kat dunia maya dia dikenali sebagai 'msred'....tapi kat Facebook page tu ada tertulis nama dia "Iza"...so, sally assume nama dia kak Iza la kot..hehehe...sorry kalau salah ye...

so, jom terjah blog msred...boleh tambah kenalan...sambil tambah followers...mengutuhkan lagi ukhuwah sesama blogger...hooray!

p/s : klik je kat header dia tu...sepantas kilat sampai ke blog msred!

34 comments:

  1. waahh.. tahniah Sally.. shantek no tu.. ^^

    ReplyDelete
  2. nak review jugaaaakkkkkk ahahahha *gedik!
    follower ika juga msred ni ihiks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa...ika dh femes...hehe...ohh..sally baru kenal dia

      Delete
  3. ok , jom terjah and say hi ...

    ReplyDelete
  4. Ingatkan apa tadi tajuk dia . RUpanya follower . Tahniah kak sally .. Banyak dah follower

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Tuan blog dah terlebih cantik.. :)

      Delete
    2. eh, malu la kita...malu...terima kasih... :P

      Delete
  6. wah,cantik nombor tu! hehe.. tahniah kak sally! :D
    nak pi terjah! hehe :D

    ReplyDelete
  7. wahh lawa nombor followers. tahniah kak sally!

    ReplyDelete
  8. Congratulations :D Dah warna pink blog dia ekk.. Kekekeke :D

    ReplyDelete
  9. WWah3. Syoknya kena review. Hehee. Dah beribu followers diaaa. Bestnyaa ramai kwn

    ReplyDelete
  10. cantik no. eh2. gambar kak sally yang comel dekat header. hik2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kan no..? Hehe...malu titew..malu...

      Delete
  11. tahniah dah bertambah ramai follower sally.. kena terjah blog itu lepas ini... :D

    ReplyDelete
  12. baru pasan.... terima kasih ya lil sis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. you're most welcome kak...thanks to you too~

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!