‎HEARTSTRINGS‬ won the "BEST SINGLE DRAMA" in 2013 Asian TV Awards!

1:02:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments



Yeay! hehehe...happy sebab Jung Yong Hwa yang berlakon kan...kalau tak update pun tak nak...hehehe...Asian TV Awards ni adalah salah satu anugerah yang melihat semua drama, dokumentari dari seluruh pelusuk Asia...ada banyak nominees...Malaysia pun tak terkecuali....untuk senarai penuh nominees boleh tengok link ni...Anugerah ni berlangsung di Compass Ballroom of Resorts World Sentosa di Singapore.

Tapi sally tertarik kepada anugerah 'Best Single Drama' yang mana drama Heartstrings lakonan Jung Yong Hwa dan jugak Park Shin Hye ada dalam pencalonan....drama ni bertanding dengan 6 buah drama yang lain antaranya Are You Christine? (Taiwan), A Mother's Last Goodbye (Japan),The Ultimate Miracle (Korea), Go, Hula! (Taiwan), dan Katang Kids (Taiwan).

dan...seperti yang korang baca diatas...kemenangan berpihak kepada drama Heartstrings! yeay!! congrats kepada Munhwa Broadcasting Corporation (MBC) di atas kemenangan mereka... 

untuk senarai penuh pemenang, boleh ke link ni ataupun link yang ni...okay?





You Might Also Like

13 comments:

  1. Yong Hwa makin aktif berlakon pulak sekarang kan..nak tgk gak lah cerita ni kot ade..

    ReplyDelete
  2. tahniah buat sally..eh? ahahaha

    ReplyDelete
  3. wah..heartsrinngs menang..ceritanya pun best..^^

    ReplyDelete
  4. tahniah menang.. akak tak mengikutinya.. hehe..

    ReplyDelete
  5. yeay! Heartstrings menang! hehe :)
    memang tak dinafikanla drama ni best! :D hehe,saya tengok banyak kali dah,haha...

    ReplyDelete
  6. park shin hye ne femes kan...berlakon sama yang meletop punya hero..Lee Minho pun dia pernah berlakon dlm The Heirs..cayalah

    ReplyDelete
  7. cerita dia best ke? hana nak tengok lah mcm nie. ok. hana nampak senyuman kak sally sampai ke telinga. haha

    ReplyDelete
  8. tahniah tahniah tahniah, suka laa tu hewhew :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!