Fast & Furious 7 bakal ditayangkan pada April 2015

1:34:00 PM Sally Samsaiman 44 Comments

Kesinambungan daripada entry Wordless Wednesday sally yang lepas...sally ada pos satu gambar yang menunjukkan tarikh FF7 bakal ditayangkan....sebelum ni pun sally ada jugak cerita pasal perkembangan filem ni dalam entry Justin Wan arah filem "Fast 7" ..

Sally mmg ikut perkembangan Fast Furious daripada sejak pertama kali dia release beberapa tahun lepas....

 

Teka-teki tarikh tayangan filem "Fast & Furious 7" akhirnya terjawab selepas produksi filem ini yang telah dihentikan buat sementara waktu kerana salah seorang pelakon utamanya, Paul Walker maut akibat nahas jalan raya pada November lalu. Berita ini diumumkan oleh pelakon utama Vin Diesel menerusi laman sosial Facebook miliknya dengan memuat naik sekeping foto bersama Walker ketika penggambaran babak terakhir mereka.

"Fast & Furious 7" akan ditayangkan pada..... 10 April 2015!" - Vin Diesel


Filem ketujuh daripada siri popular yang sebelum ni diarahkan oleh James Wan, dan yang kini bakal diarahkan buat pertama kali oleh pengarah Justin Wan yang mengisahkan perlumbaan kereta ini pada awalnya dijadualkan untuk tayangan pada 11 Julai 2014 namun tergendala apabila Paul Walker, 40, watak utama yang memegang watak sebagai Brian O'Conner dalam filem ini telah terbunuh dalam kemalangan jalan raya.

Selepas nahas tersebut, Universal Pictures telah menangguhkan produksi filem tersebut dan akhirnya kembali disambung dengan kehadiran adik kepada Paul Walker, Cody Walker yang telah diberi kepercayaan untuk menggantikan watak abangnya sebagai Brian O'Conner...

Walaupun masih terkejut dengan kematian Paul Walker, tapi sally still happy sebab penggambaran filem ni dah kembali disambung...mau tak nya, masa FF6 keluar, sanggup sally g tengok wayang sorang sebab tak nak ketinggalan...hehe... so, I'm really counting days! ^_^

You Might Also Like

44 comments:

  1. yeahh lets count the days together!
    huhu.. sally belanja tengok wayang nanti kan? hehehe.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...bole, kalau cikgu Anne ada kat sini masa sally nak g tgk! hahaha

      Delete
  2. macam best je, nak try tengok jugaklah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti bole! kan time tu Mazni dah hbs SPM :D

      Delete
  3. Replies
    1. sama la dengan sally!! even lama lagi sebenarnya -_-'

      Delete
  4. hmm...macam mana ya dengan ketiadaan paul walker nnt. harap adik dia boleh galas watak tu dengan baik

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya sama je...mintak-mintak adik dia dapat buat sama baik dgn abg dia :)

      Delete
  5. wahh ..tapi khabar angin mentakan adik paul walker akan mengantikan ..tak tahulah betul or tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye Acik, Cody Walker tu adik dia la..hehe :)

      Delete
  6. rasanya adik paul ada iras abangnya . sbb tu producer ambil dia gantikan tpt abangnya .

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup kak! sebab Cody pun tau sikit sebanyak jalan cerita tu =)

      Delete
  7. MAcam best je tapi tak pernah pun layan cite ni huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la tengok afiqah...tp xtau la fiqah minat ke tak :D

      Delete
  8. Replies
    1. yup hyunieuna...sebab muka dia iras Paul :D

      Delete
  9. x mngikuti....hihi...tp hbby tgk cite ni!

    ReplyDelete
  10. Eh tapi betul kak sally, cerita ff ni walaupun dah sampai number 7 tetap best kan. Every movie tu ada bestnya huhuhuhu.
    Tak sabarnya april hhihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. exactly!! fiiuhhh~~ kak sally tak boleh kalau tak tengok!

      Delete
  11. hana pown counting the days akak. memang nak tengok. sekarang nak cari balik dari satu punya. nak simpan buat koleksi. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...you should dik! serius!! kak sally dulu simpan yg full HD pnye...hahaha...kawan akak la tukang download...tapi laptop hilang :(

      Delete
  12. ala.... best ke adik dia berlakon nanti.... hmmmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai...tu sally tak dapat nak pastikan la kak...mgkn tak sebagus abang dia la...

      Delete
  13. Still, it will never be the same. Huhu. Nasib baik bukan Justin Bieber yang gantikan paul T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg la Vee...huhu...kalau JB gnti, kak sally taubat tak tgk dah FF7!

      Delete
  14. Replies
    1. mmg sangat lama lg kak aiza, tp sally tetap menanti...ewwaahhh :)

      Delete
  15. mak aiihh.. 2015..lama lagi tu.. :D

    ReplyDelete
  16. 2015 ada FF7, 2015 juga ada batman vs superman.. waa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp batman & superman asyik tukar cast laaa :(

      Delete
  17. Wahh best ni.. mmg akan tunggu ceritanya nnti.. :)

    ReplyDelete
  18. oh.. Mungkin Ros agak ketinggalan.. tapi memang betul, Ros tak mengikuti pun filem ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bg sally rugi la, tp kalau yg tak minat...tak rasa apa pun..hikhik ^_^

      Delete
  19. sy pulak start follow dr FF6.. Bf ajak g tengok wyg cerita tu, nak tak nak kena maraton FF dari yg 1st sebelum g tgk yg latest.

    p/s : nanti kite g tengok sama2 ye.. hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali tgk confirm akan terjebak...hehehe...insyaAllah kalau berpeluang :D

      Delete
  20. jom sally kte tgk april nanti... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr...April 2015 tau Ika...bukan 2014..hahaha

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!