Saturday, December 28, 2013

'Dulang' Girls dah nak start bekerja.

Walaupun dalam kesibukkan nak exam...tetap la kena tunaikan janji...eh, lupa ek..? boleh baca entry 'Dulang' Girls.. dulu...untuk kasi ingat....hehehe....

So, hari ni merupakan hari kejadian..hehe...eh, nak tengok camne kain pink tu bila dah jadi baju...? taraaa~


Yea...mmg model tu gitu je bentuk dia...mmg comel...kan..? mesti korang sokong sally comel kan..?? -_-'

Hahahaha...nanti sally update lagi pasal majlis ye...sekarang nak kena bersiap...jap lagi majlis nikah pastu terus kenduri...tak boleh nak happy sangat bila terkenangkan paper pertama lusa...

stress!!

38 comments:

  1. comellah kak sally pakai baju tu :D hehehe. gudluck exam nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel sangat ek,,,? ketara sgt kecomelan kak sally...? hahaha...joking! thanks mazni :)

      Delete
  2. sama laaa.. paper kta pun lusa. All the best awak! cantik pink tuuu. Comel ^_^

    ReplyDelete
  3. Sally comelll pakai baju kaler pink.. hehe..
    sama la, anne pun start exam lusa.. ni masih xda mood nak study lg ni.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel sgt ke comel je..? hahaha...thanks anne...best of luck utk final dear! ^_^

      Delete
  4. dulang girl dah tentuah comelllll kan :)

    ReplyDelete
  5. Huhuhuhu comelnya dulang girl hihihi
    best of luck ye kak sally :DDDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. aigooo~ malu la kak sally qila bg tau semua org kak sally comel :DD

      Delete
  6. cute in pink...hhee.... buat keje elok2 pas tu study plak...

    ReplyDelete
  7. amboi.... dulang girl comelnya...

    ReplyDelete
  8. comel dengan baju kaler pink itu.. hihi



    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    ReplyDelete
  9. first time dgr perkataan dulang girl ni... hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...nnt sila suggest kat "dewan bahasa dan pustaka" :)

      Delete
  10. Replies
    1. hehehe...malu ittew...malu...hehehe...thanks Acik! :D

      Delete
  11. wah busy dia ye,hihi...btw gudluck exam nati!!^^

    ReplyDelete
  12. dulang girl. macam lagu kampung girl pulak. haha kak sally gud luck tw :)

    ReplyDelete
  13. ada2 ja sally dulang girl's ekk ehehe

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. hehehe...thanks aisya...alhamdulillah...kurniaan Allah ^_^

      Delete
  15. comel laa baru cute sally :) boleh gitu? bukan sama ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tu kira sally comel sangat sampai infinity kan..? hahaha ^_^

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!